Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon cuki ez a melegekről szóló kisfilm? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon aranyos. A barna hajú srác pedig nagyon helyes.2017. aug. 2. 14:20
2/21 anonim válasza:
Pont reggel nèztem nagyon kis cuki film:)
3/21 anonim válasza:
Szerintem aranyos! Most kirobbantom a vitát, de én szívesen megnéznék egy jóval hosszabb(1-2 órás), melegekről szóló animációs filmet. Lányos, és fiús verzióban is!
5/21 anonim válasza:
Csodálatos!😍😍😍😍
#4 Ha heterókról is akarsz, csinálj te, vagy várj rá. De amúgy mintha nem lenne minden filmben legalább egy heteró szerelem...
6/21 anonim válasza:
Az osszes letezo szerelmi tortenet hetero, nem tunt fel utolso?
7/21 anonim válasza:
Előző vagyok, nem tudom mik azok a számok az emojik után, nem akartam.
8/21 anonim válasza:
Heteró filmekből, rajzfilmekből, animációkból, könyvekből, stb-kből van elég, úgyhogy nem értem a kérdésedet, 4-es....
9/21 anonim válasza:
Ja amúgy hadd mondjak még a 4-esnek valamit:D
Megnézel egy koncentrációs táborokról szóló filmet, amikben melegeket ölnek meg. Megkérdezed akkor is, hogy heterókkal mikor lesz ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!