Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon cuki ez a melegekről szóló kisfilm? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon aranyos. A barna hajú srác pedig nagyon helyes.2017. aug. 2. 14:20
13/21 anonim válasza:
#12 nem tudom, mi vált ki ebben undort. Még csak egy puszi sincs benne xd
15/21 anonim válasza:
Az alap h cuki, bár nekem inkább az tetszik benne h abszolút találó. Mondjuk én annál a pontnál amikor beugrott a kukába szakadtam a röhögéstőlXD
16/21 anonim válasza:
Nem erre számítottam, de kellemesen csalódtam, ez a videó elképesztően aranyos..majdnem hogy megkönnyeztetett :D
17/21 anonim válasza:
Kiváló! Nekem nagyon tetszett. Igen, nagyon cuki. :)
A nézőszám is magáért beszél...
Ilyet még korábban soha nem láttam, de ez most nagyon megtetszett nekem! :)
18/21 anonim válasza:
Ne tudjátok meg, milyen fejhangot váltott ki belőlem ez a videó. :D Ez a legcukibb dolog, amit ma láttam. <3
19/21 anonim válasza:
Kicsit újra tini lehettem :) Ahhh, aranyos film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!