Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Szüzességetek elveszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érted?? kérdése:

Melegek! Szüzességetek elvesztése mögött szerelem, vagy puszta vágy állt?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam itt, hogy ki milyen körülmények között vesztette el, de azokból nem éppen azt szűrtem le, hogy olyan nagy lehetett a szerelem. Szóval érdekelne, hogy nalatok ez párkapcsolatban történt-e.

2017. aug. 3. 23:49
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Még nem voltam sráccal, csak csajjal. De idén... Alapvetően a vágy hajt.
2017. aug. 3. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy belinkelem ide egy korábbi válaszomat, de ebben benne van a Te kérdésedre is a válasz.

A két kérdés kapcsolódik egymáshoz, van átfedés közöttük.

05-09 14:48-as volt az én válaszom.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

2017. aug. 3. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

17 éves korom óta találkozgattam pasikkal, de szopásnál több nem volt egyikkel sem..

Most 18 évesen megismertem egy fiút, akivel nem terveztünk semmi olyat, sőt csak barát barátként indult ez az egész dolog, de nagyon megszerettük egymást, így több is lett. Testileg is és személyiségileg is nagyon vonzzuk egymást. Nem mondom hogy szerelem, de nagyon erős kötődés és szeretet ami köztünk van.

Na én vele feküdtem le úgy először passzívként, azóta még kétszer megtörtént. (Harmadik alkalom már kb. maga a menyország volt végig :o :3 )

Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy egy úgymond "idegennel" ne menjen bele abba, hogy őt majd megdugják és de jó lesz...

A legelső elég fájdalmas (annak ellenére is, hogy nagyon gyengéd és finom volt velem ez a fiú), és ezt egy olyan emberrel nem tudtam volna végig csinálni, akihez nem kötődök valamilyen szinten.

Ha nem is szerelem, de egy kölcsönös szeretet mindenképp szükséges ahhoz, hogy emlékezetes és jó élmény legyen az első alkalom passzívként! :)

18/F/M

2017. aug. 4. 00:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem, azt hiszem ő is engem a maga módján, de visszanézve, kicsit egyoldalú volt a kapcsolatunk. Mindenesetre mégis inkább a szerelem kategóriába sorolnám, mert én tényleg teljes szívemből szerettem őt és majdnem három évig voltunk együtt.

23/f

2017. aug. 4. 02:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vágy. És meg is bántam.

16F

2017. aug. 4. 06:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem. Ő csak dugni akart.
2017. aug. 4. 07:24
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Alkalmi kapcsolatban vesztettem el. Nem mondom, hogy az volt a csúcs, de jó volt. Nem bánom, hogy úgy történt, ahogy történt.
2017. aug. 4. 08:04
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Elösszőr vágy. Utána megszerettem.
2017. aug. 4. 08:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ melyek oldalról nézük. Aktívként is más, és passzívként is más. Az első alkalom nálam csak a vágy volt, egy egyszerű baráttal és aktív voltam. De passzív csak is a szerelmemmel voltam és úgy is gondolom, hogy passzívként ez volt a legjobb dolog hogy azal feküdtem le akit szeretek. Mivel sokkal intimebb a dolog.
2017. aug. 4. 08:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal vesztettem el, akit igazán szerettem (azóta sem vagyok túl rajta) és szerintem megérte várni.

20/f

2017. aug. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!