Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puszta szexkapcsolatból kialakulhat szerelem a férfiaknál?
Van egy fiú, akivel pár hetente ,,összejárunk jól érezni magunkat", de nem vagyunk egy pár, az elején kijelentettük, hogy ez nem kapcsolat, csak szex. Viszont nagyon jó együtt, ilyenkor összebújva alszunk, együtt reggelizünk, beszélgetünk, aztán mindenki megy a dolgára.
Viszont én elég csúnyán kezdek beleszeretni... Szerintetek ha egy fiú eleinte csak szexuálisan vonzódik egy lányhoz, idővel benne is kialakulhat szerelem, vagy teljesen elkönyveli egy csupán örömszerzési eszköznek?
Igen. Ezt így ugyanígy mond el neki a következő szex után - aztán meglátod mit reagál.
Nagyon szép amit #2 mondd, ugyanolyan mintha valami női magazinból másolta volna ki... De az én tapasztalatom mást mutat, azt hogy lehet. De csak egyféleképpen tudod megmondani: rápróbálsz a dologra.
28F
Van akinél kialakul, van akinél nem.
Mi pár éve egy egyszeri "hibának" indultunk, amit néhány hetente megismétlünk. Szinte miden nap találkozunk, közösek a barátaink, rengeteg közös programunk van, nyaralni is együtt megyünk és ha kettesben vagyunk, akkor olyanok vagyunk mint egy normális pár.
Fontos vagyok neki, szeret és bízik bennem, de nem szerelmes belém. Én lettem a legjobb barátja, akivel szexelhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!