Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy laza több alkalmas szexkapcsolatból, lett már valakinek komoly érzelmeken alapuló szerelem? És hogyan jöttél, jöttetek rá, és ki mondta elöbb hogyan érez?
igen lett
és úgy jöttünk össze, hogy én befejeztem vele az alkalmi összejárást, otthagytam, kimentem külföldre és sok sok sms-ben kiforrta magát a szerelem, elkezdtem neki hiányozni és amikor hazajöttem már dúlt a love :)és azóta is együtt vagyunk
első vagyok
ja és én mondtam előbb, hogy rosszul esett, hogy ismerősként beszéltél rólam, nem barátnőként
erre ő visszaírt, hogy nem zárkózik el az elől, hogy barátnőnek hívjon :)
megint előző vagyok
és még ez előtt majdnem összejött egy lánnyal, és írta, hogy nem akarja velem tartani a kapcsolatot, úgy is külföldön vagyok
amire csak annyit írtam, kár, pedig mindig néztem a telot írsz e, úgy vártam már.
ebből tudta, hogy érzek valamit iránta.
és másnap írt is (nem jött össze a csajjal)hogy ő is ezt érzi.
és ezután jöttek az összejövős sms-ek
20 napig
és táncolni mentem ki
és érdekes, amíg "rendes" kislány voltam akkor csak kihasznált, ezért volt több alkalmas csak az.
és amikor kimentem táncolni, akkor kezdtem el érdekelni igazán
és most hogy itthon vagyok, büszke arra, hogy ő megváltoztatott és nem táncolok, és nem vagyok szőke és ő miatta.
érdekes, mindig a rosszlányok kellenek a pasiknak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!