Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatból lehet rendes kapcsolat?
Figyelt kérdés
Főleg pasiktól várnám a választ a kérdésemre.
A pasival kikötöttük, hogy csak szex (ez votl találkozásunk célja is), de én nő vagyok és nem tudom úgy kizárni az érzéseket. Közben megtaláltam az adatlapját egy társkereső honlapon és nem tudom, hogy csak velem van baja vagy már elkönyvelte, hogy nem keveri a dolgokat??? Eléggé tartja a határokat! Így jó lenne megtudni, hogy mit gondolnak a férfiak... Lehet szexből szerelem/kapcsolat?
2013. jan. 20. 19:33
1/6 anonim válasza:
Nekem majdnem 2 éves kapcsolat lett belőle. Szóval igen, lehet. :) 21/F
2/6 anonim válasza:
szerintem lehet ... nem kizáró ok, de ha a pasi csak szexet akar tőled akkor már necces a helyzet
3/6 anonim válasza:
lehet, 1,5éve együttvagyunk :) 20/L
5/6 anonim válasza:
Azokból alakulnak ki a legjobb kapcsolatok (Tény)
6/6 anonim válasza:
attól függ mi az oka arra, hogy nem nyílik meg feléd.
lehet igazából unszimpatizál veled, de a szex ugye meg kell.
ha nem erről van szó, akkor lehet belőle kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!