Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem veszi észre, hogy ami neki "játék" az nekem nem. Mit gondoltok erről a helyzetről?
ha ennyire ellentétesek vagyok, és ennyi a konfliktus köztetek akkor mi a f*sznak vagytok együtt még mindig?
vagy csak szimplán gyerek vagy, írásodból ítélve, hogy ilyen csip-csup ügyön fennakadsz....
hány éves vagy? ne töketlenkedj már... ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Idegesíteni, cseszegetni a barátok és a testvérek szokták egymást, nem a szerelmesek.
Nekem sem tetszene.
Mond meg neki, hogy ha piszkálásra kell neki valaki, akkor szerezzen magának egy ember nagyságú plüssmacit, az hagyni fogja magát.
Nevetséges, hogy mennyire gyerekes.
25/n
ő nem úgy szeret téged, mint te őt.
az én barátom is ezt csinálta velem, amikor egy másik csaj előtt játszotta a fejét és elvárta hogy nevessek a poénjain, amiket rajtam élezett ki, szóval a röhögés tárgyává tett.
utána olvastam ezeknek a dolgoknak, hogy amikor a másikat akármi miatt lenézik, ott nem egyenrangú kapcsolatról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!