Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek még?
2és fél éves párkapcsolatból léptem ki kb 2hónapja :( szép volt köztünk minden, veszekedtünk de melyik kapcsolatban nem? majd egy héten belül minden gyors fordulatot vett és megváltozott a párom, elhagyott de nagyon bunkó módon. közölte h nekem így lesz a legjobb, nem is akar velem beszélgetni, ami volt volt de nem jelent neki már semmit. (szerintem azért mondta ezeket hogy megutáljam h így könnyebb legyen nekem, mert tudja h szeretem és ő volt az első kapcsolatom)
volt egy lány akivel amint szakított velem találkoztak, egy munkahelyen dolgoznak. elvileg a volt párom egyedül akar lenni, nem akar kapcsolatot.Csak bejár ehhez a lányhoz, találkozgatnak de nem jöttek össze még.
ennyi idő után írtam az exemnek egy levelet de nem válaszolt rá :( a legjobb bnőm írt neki utána és közölte a bnőmmel h nyugodtan megírhatja nekem h : nem beszélek vele még nem!!! sok olyan dolgot csinált amit nem tartott be de mind1!!!
ezt a választ kaptam! azok a dolgok pl: féltékenykedés, kiabálás, hiszti, türelem.ilyenekre gondolok.
nem tudom h ebből a kijelentéséből mire gondoljak ?:"( nem tudok rajta túllépni még nem :"(
légyszi segítsetek :"( 19/L
egyszerűen 2hónapja szenvedek miatta :"( mindenben őt látom, vele álmodok, mindennap sírok miatta :"( nem tudom h mit tudok levenni az üzenetéből sem :"( annyira zavaros minden!
azt tudom hogy nagyon szeretem :( <3
próbáltam mással de nem működött a dolog, nem érzem még magam késznek rá :(
nagyon szépen köszönöm a válaszod :) neked is szép napot ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!