Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tehetek?
Figyelt kérdés
Szóval jó vele, kedvelem, szeretem de nem jön be nekem..
Egyszer már smároltunk is, de azóta valahogy nem tudnák vele semmilyen kapcsolatot létesíteni. :/
De a barátja, akivel nagyon jóban vagyok bejön.. és vele eltudnám képzelni.. De az előző fiú nagyon szerelmes belém, azt írja hogy szeret meg ilyenek..
Hogy tudnám ezt a lehető legjobban elintézni?
15/L
2012. dec. 25. 20:14
1/5 anonim válasza:
"bocsi de maradjunk csak barátok"
( minél tovább húzod annál rosszabb )
3/5 A kérdező kommentje:
De nincs szívem ezt neki megmondani :(
2012. dec. 25. 20:16
4/5 anonim válasza:
ha nem mondod meg, akkor még hetekig ezen fogsz őrlődni. épp ezért mondd meg most
5/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom..
2012. dec. 25. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!