Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom játékfüggő, hogyan tudnék rajta segíteni?
kedves, törődik velem, nem mondtam neki, hogy elhagyom, de kértem, hogy változtasson ezen
nem tudom meddig fér bele ez a kapcsolatunkba
Olyan szörnyű, hogy még mindig vannak emberek, akik meg akarják változtatni a párjukat. NEM VÁLTOZTATUNK EMBEREKET! Ő szeret játszani. Ráadásul a barátaival. Ezt el akarod venni tőle?
Hisztis liba.
és ha gyerekeket tervezünk, akkor esetleg nem fog elmenni értük az oviba, mert éppen a barátai játszani hívják?
nem hiszem, hogy hisztis lennék, mert a barátom a fele napját azzal tölti, hogy játszik
nem teljesen normális és egészséges ennyit játszani, mert nem jut ideje másra
azt sem tudom mikkel játszik, egyszer mutatta, de semmit sem értettem belőle
meg ezt sokan játsszák, engem is próbált rávenni...
Nem tudom mennyit látjátok egymást emellett? Eggyütt laktok vagy csak 1-2 naponta találkoztok? Nem mindegy.
Mennyi szabadiő van amiből még 4-5 órát játszik? Ez sem mindegy.
Attól, hogy mondjuk sokat játszik, még nem feltétlen függő. Ez is lehet egy társas funció a haverokkal, közben megbeszélik a napi dolgokat stb. Addikció szerintem akkor van, ha nincs más hobbija, és ez fontosabb mint a suli, a párja, stb. Ha mondjuk már nem lehet vele elmenős programot szervezni (pl. mozi, séta, stb) mert ő neki játszania kell, az gáz.
4-5 óra tökre nem sok. Középiskola alatt én kb. 11 órát játszottam minden egyes nap. (hétvégén többet) Eltelt így 2-3 év aztán szétszéledt a banda, és évekig semmit. Függőség? A nagy fenét. Annál nem tudnád ezt megtenni.
Btw azóta se bánom, kiválóan szórakoztam és szép sikereket értem el, ami rendesen segítette az önbizalmamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!