Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki barátom, legyek inkább bunkó?
Szóval elmentünk hozzájuk,ott volt az unokatestvére,aki fiú,21 éves,és tök jól elbeszélgettünk egymással,amíg a párom a szüleivel kommunikált.
Jó fej volt nagyon,nevetgéltünk,meg iszogattunk,de nem csak mi,a páromék is.
Hazamentünk,és a párom azt mondta,hogy többet ne beszélgessek az unokatestvérével,mert nem tetszik neki,megindokolni nem akarja,hogy miért,kérdezgettem,végül azt mondta,hogy az anyjuk gúnyosan megjegyezte neki, hogy "milyen jól elvannak!"tényleg csak nevetgéltünk,meg sem fordult a fejemben,hogy akarnék tőle valamit,csupán jól éreztem magam,a páromnak is ezt mondtam,erre az volt a válasz,hogy "mondtam valamit!"
Kérdeztem,hogy miért,szerinted ki kezdene velem,azt mondta,hogy nem úgy ismeri,de akkor is fejezzem be ezt,ne legyek ennyire jóba más fiúkkal.
Még a saját unokatestvérére is féltékeny.
Utolsó
Rokonnal?
Pedig mindig az kiabál,akinek a háza ég!
A kérdező utolsó hozzászólásával sajnos teljesen egyet kell értsek! Tapasztalat
25/F
Nem szeretem ha egy pasi ennyire meg akarja mondani,hogy mit tehetek,és mit nem.....szerintem ez lapát lesz,de nem!
Mielőtt valaki ezt feltételezné,nem fogok összejönni az unokatestvérrel....
Meg akar mindent szabni,igen
de ő exel,ismeretlen lányokkal a facebookon.......
neki szabad mert ő férfi felfogás.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!