Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sertodott meg a baratom? Megkerdeztem, hogy ma elmenjek- e hozza munka utan ( hetvegen megbeszeltuk, hogy egyik nap elmegyek ), es bunkon valaszolt, hogy " gyere ha akarsz". Visszairtam, hogy felejtse el. Es most o sertodott meg. Jogosan?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 14:15
1/13 anonim válasza:
Ezen, ez hülyeség. Pedig én azt kérdeztem volna, hogy akarsz elmenni? Bocsi ezt nem lehetett kihagyni.
2/13 anonim válasza:
Látom milyen nehéz egy bizonyos szinten írott szöveget értelmezni.
3/13 anonim válasza:
szerintem semmi bunkó nemvolt abban, hogy gyere ha akarsz
4/13 Sz.Audrina válasza:
Úristen ilyeneken megsértődsz akkor mi lenne veled ha komolyabb témán sértődnél meg?!De lehet nem szeretett volna veled találkozni ( biztos mással kavart) :D
5/13 anonim válasza:
Fel kellene nőni.
Meg kellene tanulni olvasni.
Ki kellene szállni a virtuális világból (Fb és tsai).
6/13 anonim válasza:
Ez de gyerekes. Mindkettőtök részéről. Mi lesz később, ha valami komoly dologban kellene döntenetek?
8/13 anonim válasza:
Bunkón válaszolt hogy "Gyere, ha akarsz" úristen ebbe mi volt a bunkó?
Gyere, ha van kedved az nem lett volna bunkó? Pedig ugyanazt jelenti!!!
Igen, jogosan sértődött meg ....
10/13 anonim válasza:
Nem a legszebb megfogalmazás, de semmi negatív felhang nem volt abban, amit írt neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!