Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Erről az SMS-ről mi a vélemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről az SMS-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=py3AIU0fwvQ

01:03:20-tól

2017. júl. 21. 08:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Heteroszexualitás témakörbe akartam eredetileg
2017. júl. 21. 08:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc műsorom. Amúgy meg furcsa 27 évesen, nem szüzen visszahallgatni, mert én is 19 évesen vesztettem el, és 17 évesen égtem már a vágytól. Most is mondhatni bánom, hogy nem történt meg előbb, de utólag teljesen mindegy.

Ennek a srácnak is azt üzenném a távolból, hogy ez ne fojtsa vissza. Egy lány nem fogja tudni, hogy nem vagy szűz. Nincs a homlokodra írva. Ezért ne kerülj egy ördögi körbe.

2017. júl. 21. 09:11
 3/7 A kérdező kommentje:
2, Az addig oké, de az ember teljesítményén meglátszik a szüzessége. Az első alkalommal aligha lesz több 2 percnél a "benn lét"
2017. júl. 21. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, " azt majd akkor megyünk át a hídon, amikor odaértünk"-Kunhalmi Ágnes nem szűz.Szóval majd kiderül, a 2 perc is hülyeség, főleg látatlanban. Én anno 20 percig bírtam, a csaj azt sem tudta,hogy szűz vagyok, utána nem hitte el
2017. júl. 21. 10:11
 5/7 A kérdező kommentje:
4, jó csak biológia... Te jó voltál, de nem ez az átlag, pláne ha az embernek semmi önbizalma nincsen. Velem is dettó ugyanez van
2017. júl. 21. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok újra. Nekem sem volt probléma elsőre, de nem egy romantikus sztori az egész. Ittasan, buli után esett meg. Szóval ez is hozzátehetett, hogy nem igazán voltam ideges, persze kanos igen.

Ez nem is lett egy komoly kapcsolat. Lehet valakinek az van a sorsban megírva (bár nem szeretem ezt a szófordulatot), hogy elsőre egy komoly kapcsolata legyen. Akkor pedig a lányt sem tántorítja el, ha elsőre hamar vége lesz.

Ezt felesleges pörgetned magadban.

2017. júl. 22. 10:22
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
A 2 perc valóban hülyeség. Én talán 5 mp-ig is bírtam... :-))
2017. júl. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!