Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

[link]

Én két meleg fiút ismerek, de egyik sem sportol/sportolt ha jól tudom.

És én sem. Bár én nem az ítélkező közösség miatti félelemtől, amúgy sem szeretek. Az ismerőseimről nem tudok nyilatkozni.

Szerintetek is kevesebb meleg fiú sportol/edz aktívan?

2017. febr. 25. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van benne igazság, bár én szeretek sportolni :D
2017. febr. 25. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én kondizok.
2017. febr. 25. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Melegek körbében sokkal kevesebben űznek sportot akár csoportos akár egyedülit mert félnek a meg alázattal ugyanakkor a sportolokhoz képest sokkal többen kondiznak a melegek mint heterok mert ott nem itelkeznek illetve egy jó popsiert vagy kockahasert az kell. Én személy szerint anno judoztam (japán harcmuveszet) ill korfballoztam (holland nemzeti sport).
2017. febr. 25. 19:10
 4/9 anonim válasza:
89%
Én külföldön kajakozom, és a fél csapat biszex.. 15/f/p
2017. febr. 25. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez valóban így van. Nálunk a suliban a melegek közül, akit ismerek, egyik sem szeret sportolni, sőt van olyan, aki mindenféle indokkal még a tesi órákat is ellógja. Személy szerint én nagyon szeretek sportolni, bár ez nem látszik meg rajtam. Főként a labdajátékokat szeretem (kivéve a focit, azt utálom), de szeretek tornázni és ugrókötelezni is, illetve ha tudok, áttekerek biciklivek a szomszéd faluba.

18/f

2017. febr. 25. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A tesiórákkal nincs bajom, de hogy ahhoz külön sportoljak, túl antiszociális és lusta vagyok. 17f
2017. febr. 25. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Dugasd meg magad és bekussolsz.
2017. febr. 26. 05:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 éve kézilabdázom, nem tudom, van e még meleg az edzeseken. 17f
2017. febr. 26. 08:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát régen utáltam a sportot a focit meg gyülöltem.... Most a futás meg az atletika jon be pedig macis vagyok es 14 szoval ez hulyeseg szerintem
2017. febr. 26. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!