Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok meleg, még biszexuális sem.
De ebből a videóból 50 másodpercet bírtam, olyan oltári nagy hülyeségeket mondott már alig 1 perc alatt.
Egy ilyen ostoba embert nem kéne kamera elé állítani.
16/l
Nem nem nem es nem.. 2percet birtam... Olyan orbitalis hihetetlen hulyeseget mond h az nemigaz..
"az anya ugy csinalhat uzembiztosan homoszexualist a gyerekebol.." ilyenkor ugy istenesen orrbavagtam volna.. Fogalma sincs ennek a tudatlan parasztnak hany anya szenved amiatt az erzes miatt h talan az o hibajuk h a fiuk/lanyuk meleg.. Es ilyet talalnanak a neten? H megjobban hibaztassak magukat.. Felhaborito. Meg h tenyeket kozolnek a videoban persze.. Persze...
Felhaboritonak talalom az ilyen tudomanyosan nem alatamasztott, altudomanyos videokat, ezt kulonoskeppen, mivel nemcsak a neleg gyerekekben de a szuleikben is okozhat lelki serelmeket..
"Nem egyenfuggo, konfliktusfuggo" es a fejem verem a falba.. Ez igenis banto, serto a melegekre nezve, nemcsak feltetelezi, egyenesen kijelenti h a homoszexualitas csak egy allapot, es van kezdete meg vege, es ezzel adjak a homofobok ala a lobat, es erositik bennukbazt az abszurd hitet h ennek veget lehet vetni.. Ez..borzalmas..
#2 voltam meg..
Nem bírtam végighallgatni őszintén szólva én se. Amiket hallottam azokkal nem értek egyet. Létezik olyan, hogy valaki tényleg ideiglenesen nyílik ki jobban a saját neme iránt kényszerből és utána visszatérnek, de nem ez az átlagos.
Szerintem valószínűbb, hogy valamilyen genetikai vagy hormonális változás mellékterméke a homoszexualitás, ami alapvetően semleges, esetleg pozitív a természetes szelekció nézőpontjából. Elsőre furán hangozhat, hogy hogyan lehet pozitív a természetes szelekció szempontjából az, ha egyed nem hoz létre saját utódokat, de azért van rá magyarázat. Az élet célja az, hogy fennmaradjon, de nem egyedek, hanem gének szintjén. Ha egy egyed képes segíteni egy hozzá genetikailag rendkívül közelálló másik egyedet több utód felnevelésében, akkor azzal a saját génjeinek egy részét is továbbadta általuk, ergo sikeres volt. Egy szociálisan ilyen fejlett faj, mint az ember esetén ez ténylegesen hasznos lehetett a túlélés szempontjából, ha a családnak volt egy tagja, aki ahelyett saját utódokat hozott létre, inkább támogatta a testvéreit. Hacsak mondjuk két testvére eggyel-eggyel több utódot tudott felnevelni a testvéri segítségnek hála, akkor már ugyanott tartunk, mintha a homoszexuális egyednek is lett volna egy saját gyereke a gének szempontjából, sőt.
Nem azt mondom, hogy ezért jött létre a homoszexualitás, hanem ezért maradhatott fenn! A természetes szelekció szempontjából nem igazán lehet káros, mert akkor eltűnt volna már. Azt se felejtsük el, hogyha a evolúcióbiológiáról vagy evolúciópszichológiáról beszélünk, akkor nem (csak) napjaink embereit és társadalmát kell górcső alá venni, hanem sokkal inkább az őskőkori elődeinket.
Nem vagyok "mint meleg", csak biológiai ismereteim vannak.
Ez a szokásos alulképzett ember, aki mégis pénzt akar keresni süket dumával. Nemhogy semmiféle egyetemet nem végzett, de "szakmai" tudása sincs. Amit a farkasfalkáról mond, már az is marhaság, mert nem igaz, hamis. Ha figyelmesen hallgatja az ember, rájön, hogy a női homoszexualitással (leszbikusság) nem foglalkozik és olyan mechanikus kapcsolót feltételez, hogy valami automatizmus van, amikor a gátlás megszűnik, akkor az automata ismét "normál" üzemre vált át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!