Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha egy nő vagy 2-3 nő megjelenne egy kimondottan melegeknek szóló helyen, mert szeretnének csak szórakozni, táncolni, jól érezni magukat és nem akarnak felszedni senkit?
Hetero nők, akik menekülnek a "hajtó vadászat" elől. :)
Kiváncsi lennék az őszinte véleményetekre, mert már többször beszéltünk erről néhány barátnőmmel. :)
Előre is köszi a válaszokat! :)
"Hetero nők, akik menekülnek a "hajtó vadászat" elől. :)"
Jaj mert bem tudod lekoptatni a pasikat, igaz?
Amúgy neg a női lét maga az egoizmus. Egy meleg bárban a kicsi egód nem tudná feldolgozni, hogy le se sz*nak, meg, hkgy nem akarják fizetni a piádat.
Meleg
Ergo ha leszbik akkor melegek nem ???
Es ki a fene mondja meg ranezesre h meleg e valaki vagy sem ?
"Amúgy neg a női lét maga az egoizmus."
Mindjárt elszégyellem magam mert nőnek szulettem!
Es a ferfi lét az talán maga a tokeletesseg??
Hímsoviniszta állat!
lányok is szoktak lenni rendszeresen, miért ne mehetnénk be?
hármas: hidd el nem mindenkinél ér valamit a szép szó. nem túl kellemes úgy táncolni valahol hogy folyamatosan hátulról lihegnek a nyakadba meg aládnyúlnak.
Nincs benne semmi. Érthető hogy úgy akarnak szórakozni, hogy senki nem akarja megszexuálni őket.
Amugy ha valakit zavar, akkor vannak olyan helyek ahová nem engedik be a nőket. :D
Én ugyan nem vagyok meleg, de a baráti társaságban van meleg srác és lecsalt minket itthon is, és külföldön is egyszer-egyszer meleg szórakozóhelyre.
Mindenhol voltak csajok, sőt nem is akármilyen csajok. Csomó lány jár le ilyen helyekre,akár együtt csajok vagy a meleg barátaikkal.Velünk is volt 2 csaj amúgy. nem zavar ez ott senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!