Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív és passzív fiúk, ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív és passzív fiúk, ti mit gondoltok erről a kis "útmutatóról"?

Figyelt kérdés

[link]

Azt is írjátok oda a válaszotokhoz, hogy aktívok vagy passzívok (esetleg unik, bár szerintem ez kifejezetten a "csak aktív" és "csak passzív" fiúkra vonatkozik) vagytok-e.

2017. ápr. 25. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szubkultúra a meleg(?) világon belül is, nem minden aktívra, passzívra vonatkozik, csak akik kedvelik ezt.
2017. ápr. 25. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én passzív vagyok, de nagyon megkívántam
2017. ápr. 25. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez inkább a dominanciáról szól. Vonz engem is ez, szexben elég erősen alárendelt vagyok (ugyanakkor a kapcsolatban meg egyenranguságot kikövetelem magamnak) és ha a barátom ilyen, velem simán meg lehet ezt csinálni az ágyban, nem lesz ellenvetésem.

Uni vagyok

2017. ápr. 25. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szűz, passzív ként nagyon tetszik.

19f

2017. máj. 9. 00:26
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem undorító és ijesztő. Nem tudom felfogni hogy képes ilyet művelni valaki egy emberi lénnyel, és azt sem, hogy képesek ezt egyesek élvezni (már azt eleve nehéz elhinni, hogy tényleg élvezik akik kapják). A szerintük domináns pasikról pasztolt képek nagy része meg tök gáz és ronda. De hát kinek mi. Én inkább maradok annál, hogy kezeljenek mindenkit tiszteletreméltó emberi lényként szex közben is, thank you very much.

Az már egy másik kérdés, hogy szerintem veszélyes ilyeneket terjeszteni mert valami hülye vadbarom, akinek semmi köze a bdsm-hez, majd komolyan veszi vagy szentírásként kezeli, és egyáltalán nem biztos, hogy ez mindnekinél működik amikből lehetnek veszélyes balesetek.

2017. máj. 9. 16:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 9. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!