Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néhányan miért tartják úgymond "alacsonyabb rendűnek" a passzív srácokat?
Mármint... Nekem eszembe nem jutna a páromat kevesebbnek tartani, mert ő éppen fullpasszív.
Ez most olyan, hogy valaki szereti a spenótot, valaki meg nem. És ennyi. Az események mechanikája adta isten úgy hozta, hogy szexuálisan is tökéletesen passzolunk. Kész. Ugyanúgy magyar állampolgár, mint én. Ugyanazokkal a jogokkal és kötelességekkel.
Istenem... Események mechanikája xDDDD
Bocsi, Leninről olvastam. xD
Azért is vagyok fenn ilyen későn.
Egy kapcsolatban ma is sokan, főleg szexben alsòbbrendűnek, alárendeltnek találják a nőket - nem feltétlen tudatosan. Mert a nőt dgja meg a férfi.
Ezzel azonosítják a passzív felet ezek az emberek.
Mert idióták.
Soha az életben nem jutna eszembe, alacsonyabb rendűnek tekinteni a páromra, csak azért mert az ágyban ő passzív.
Semmivel nem vagyok nála több.
őszintén egyesek szerintem csak így tudják kiélni az elfojtott macsóságukat, semmi több
nem fogom a páromat kevésbé megbecsülni vagy szeretni csak azért mert ágyban passzív
Én szeretem ha az ágyban az aktív irányít, de ettől függetlenül helytelennek tartom ha más szituációkban lenézi az aktív a passzívat. Ugyanannyit érnek, egyik sem több vagy kevesebb a másiknál.
Ami a szex során történik az úgy a jó, ha addig is tart, amíg az aktus. Nagyon vonzó tud lenni, ha leteper egy aktív vagy felém tornyosul.
De a mindennapokban ne akarjon leuralni, mert akkor leütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!