Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi cikkről? Szerintem gyomorforgató.
Őszintén szólva nem értem, miért az napjaink legerősebb érve a Pride ellen, hogy polgárpukkasztó. Felfogás kérdése, hogy mit veszünk annak, csak azt lehet provokálni, aki hagyja magát. Egy női ruhákba öltözött férfi teljes mértékben ignorálható, nem árt senkinek sem, legfeljebb szokatlan látványt nyújt, de kívülállóként az én döntésem, hogy leszarom-e, avagy felcseszem rajta az agyam. Utóbbi esetben meg is érdemlem.
Biszexuálisként számomra az az alapértelmezett és életszerű, hogy nem péniszekbe vagy vaginákba szeretek bele, hanem személyiségekbe, emberekbe azért, amilyenek ők maguk. A világ legtermészetesebb dolgának érzem azt, hogy képes vagyok korlátlan, feltétel nélküli, testi-lelki szeretetet adni annak, aki szerintem megérdemli, függetlenül attól, hogy mi van az illető lábai között. Sosem fogom megérteni, mitől jobb vagy rosszabb, helyesebb vagy helytelenebb dolog ellenkező nemű egyénhez kötődni szorosan, mint azonos neműhöz, hiszen mindkettő adja magát, ember-ember viszonyokról beszélünk. Hogy lehetne bűn/abnormalitás a szeretet?
"Hogy lehetne bűn/abnormalitás a szeretet?"
Tetszik a hozzászólásod (nem csak az idézett rész) mert igen érdekes, közben végtelenül igaz perspektíva, ahonnan csak kevesen hajlandóak a világra nézni, köszönöm, hogy ezt megosztottad.
És mielőtt azt hinnénk, hogy ez elszigetelt eset, itt van egy hasonló "színvonalú" cikk a ProstiSrácoktól:
Tényleg elképesztő a sötétség egyes emberek fejében...
"És mielőtt azt hinnénk, hogy ez elszigetelt eset, itt van egy hasonló "színvonalú" cikk a ProstiSrácoktól:"
Természetesen a képeken gondosan kiválogatva mindaz ami a legfurább lehet, csak, hogy tovább erősítsük a sztereotípiákat.
Én nem értem, hogy ez az egész mire jó.
Morzsáiban értem, a hatalomnak ez csak egy újabb eszköz, de egészében felfoghatatlan.
Nem hiszem el, hogy bárki aki józan gondolkodó felvilágosult világot látott ember, az nem látja be, hogy merre tart a fejlődés.
Hogy mi a jövő, hogy ez egy természetes és pozitív társadalmi fejlődés lehetne.
Ezt még én is látom innen a panelből, pedig nem vagyok se világot látott se túlságosan művelt.
Ez a természetes fejlődés, amit lehet hátráltatni, csak közben a világ elmegy mellettünk.
És le lehet ragadni, mert azt mindig lehet, csak a világ nem áll meg a kedvünkért, és szimplán leszakadunk.
A nyugger vezetőknek még el is hiszem, hogy ilyen hülyék, de aki ma játsza a konzervatív fiatalt és aszisztál mindehez, mintha ez az egész valami valódi komoly ideológia lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!