Az olyan oldalakat, ahol balesetek áldozatai láthatóak (szerintem már kegyeletsértőnek nevezhető) képeken, miért nem tiltják be?
Figyelt kérdés
Barátnőm facebookon átküldött egy linket egy olyan oldalról, ahol előszeretettel mutogatnak pl vonatbaleset utáni képeket szétroncsolt emberi testekről, vagy gyerekekről. Én nem értem, az ilyeneket miért nem büntetik, vagy tiltják le? Milyen érzés lehet ez a családnak? Megnéztem én is néhány képet az oldalon, nem röhögni mentem fel, de kb a harmadik kép után a hányinger és az irtózat kerülgetett. Az ilyeneket miért engedik feltenni, és kinek jó, hogy ilyeneket feltesz? Ami a legmegbotránkoztatóbb, van olyan kategória is, hogy Gyerek, nekem van egy kisfiam, éppen ezért meg sem mertem nyitni.2011. dec. 29. 21:02
1/8 anonim válasza:
Neked ezek a képek hányinger keltők, de a fiataloknak, akik egész nap gépes játékokban gyilkolnak, horrror filmeket néznek, és ezen nőnek fel, azoknak az ilyen képek vagy semiylen módon nem hat rájuk, vagy csak röhögnek rajta egyet és lépnek tovább.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát elég szomorú.... :/ Én sem vagyok éppen öreg, 27 évesen nem érzem magam annak, játszottam anno én is Resident Evil-lel, de azért szerintem az ilyen elég sokkoló.
2011. dec. 29. 21:37
3/8 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk azt nem értem, hogy a hatóságok, a felnőttek ezt hogy engedik? Mert ugye újságokban, híradókban kitakarják és cenzúrázzák ahogy tudják a baleseti helyszíneléseket, itt meg tényleg gyomorforgatóan nyíltan van "tálalva" minden.
2011. dec. 30. 14:48
4/8 anonim válasza:
Az internetet nem lehet cenzúrázni ennyire egyszerű. Nem úgy működik, hogy odamennek és azt mondják, hogy "ez szabályellenes, kacsoljátok le az oldalt"
5/8 A kérdező kommentje:
Néhol mégis megteszik....(pl. torrentoldalak), mert ugye az sem legális....
2012. jan. 2. 13:04
6/8 anonim válasza:
Az teljesen más, egy torrentoldalhoz sok szerver kell, itt pedig arról van szó, hogy egy külföldi cégnél van a szerver, ergo csak úgy nem mehetnek ki, engedélyek és kérvények kellenek az ottaniaktól, akiket lássuk be, miért is érdekelne, hogy siessenek?
7/8 A kérdező kommentje:
2012. jan. 2. 20:35
8/8 anonim válasza:
ha így érzel, ne menj fel arra az oldalra. Nem kötelező .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!