Egy ismerősöm küldte ezt Facebookkal kapcsolatban. Nem tudom, amúgy ki írta. Mi a véleményetek róla? Kicsit beteg, de van benne valami szerintem
Megvilágosodtam a Facebookkal kapcsolatban. A Facebook jó. Jó szolgáltatásai vannak, jó lehetőségek vannak, magán személyek és cégek számára is. Tarthatod a kapcsolatot a családoddal, szeretteiddel, barátaiddal ismerősökkel. Szóval igen is, JÓ (lenne) a Facebook.
Mivel is van a gond? A közösséggel! A sok hülye barom Facebook függővel, aki nem tudja kínjában mit csináljon! Sok idiótaságok megosztanak, kiírnak olyanokat, ami kb. önmagán kívül csak a legközelebbi ismerőseire tartozna.
Kérdezem emberek? MIÉRT?! Miért kell elrontani az amúgy jó kis közösségi oldalt?
Mert az lenne ez szerintem!
Sok a függő, sokan kínjukban és unalmukban kiteregetik már életük legszánalmasabb momentumait, olyanokat, amiket nem kellene, amik másra nem tartoznak.
(Létezik csomó hasznos dolog, amit lehet csinálni ehelyett)
Elvileg szerintem nem erről szólna ez a dolog. Megosztani poénos videókat, képeket? Az teljesen jó dolog! Azzal nincs gond! De mikor az van, hogy "boltban vagyok", "szarni voltam", "beb*sztam, de jó volt", így szerelmi bánat, úgy szerelmi bánat, OK, de akkor a "közeli" embereknek és ne mindenkinek, mert csomóan nem hogy leszarják, de inkább lesnek, mi a f***!
Másik dolog, amit imádok:
lájkold, ha szeretsz, lájkold, ha utálsz, lájkold ha...
2 lájk = .....
5 lájk = .....
Fiatalok, miért? MIÉRT?!
(Amúgy lehet írni így is, hogy csak bizonyos emberek lássák... (csak gondoltam szólok)).
Meg ezek a Miamiba utazok 4 hónapra = mellrák ellenes kampány? MI A ****? A kettőnek mi a köze egymáshoz?! MI EZ?! Könyörgöm! Igen, lehet ilyet csinálni, mert miért ne? Lehet kampányolni, nincs vele gond? De ilyen módon? Rakás ember szerencsétlenül nézi, mi a szar ez? Igen, és ha minden igaz, ez külföldről jött, de aki kicsit gondolkozik, tudja, nincs ennek semmi értelme, szóval NEM ÍRJA KI!
Egy másik dolog: idézgetés innen-onnan
Remek, egyes emberek olyan szép idézeteket írnak ki! Se szerző feltüntetve, semmi. Annyit azért megérdemelne szerencsétlen alak...
Másik? Embereket ismerem, és van, akiből egyáltalán nem nézem ki, hogy őszintén gondolta azt, amit idézett!
"NOW, THAT'S BULLSHIT" - James Rolfe (és én ezt őszintén mondom)
Folytatása következik!
Köszönöm, hogy elolvastad!
2010 környékén lett nagy divat a Facebook nálunk, akkor ugrott meg a magyar felhasználók létszáma milliósra.
2007-ben regisztráltam, akkor még csak egyetemisták használhatták és elhanyagolható száma magyar felhasználó volt, 5,000 vagy talán 50,000 elszórva az országban, emiatt nem is nagyon lehetett használni, így hibernáltam vagy 2 évre. Nem volt ennyire fejlett az oldal, nem volt tele alkalmazással, nem volt ennyi mai szemmel nézett hasznos funkciója. De egyvalamire jó volt: kapcsolatot fenntartani másokkal. 2009-ben visszanéztem, akkor már kezdett kialakulni és elterjedni az oldal nálunk is, de még mindig átlátható volt, és arra használták amire való.
Amióta 18 év alatt is lehet regisztrálni, és hamis adatokkal egészen a 10 éves korig vannak felhasználók, és ellepte az oldalt a sok hülyegyereken kívül az átverés, adathalászat, scam, spam, azóta nagyot zuhant a színvonal. És mégis nagy a hype az oldallal kapcsolatban.
Olyan már biztos nem lesz, mint aminek indult, most az összes pénzt ki akarják belőle termelni, amíg meleg a téma, és pörgetik a felhasználók, az alkalmazásfejlesztők, és a kártékony emberek is. 5 vagy 10 év múlva ki tudja mi lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!