Valaki felvilágositana nCorral kapcsolatban?
Az érdekelne hogy a tagok korlátlanul küldhetnek-e meghivót,
és kb mikor lesz várhatóan free reg. Akármilyen plusz infó a regről jóljönne.
Free reg soha sem volt, ez után sem lesz.
Meghívó igénylési lehetőség aktív volt nem olyan rég a bejelentkezési oldalon.
De ez nem egyenlő a szabad reggel, mert a staff dönti el ki érdemelte meg és ki nem.
Havonta 1 db meghívó küldhető persze támogatói státusszal, vagy hónap végén amikor eléri a 100%ot a támogatás mindenki küldhet.
Jó, senki nem nézi meg pontosan az infókat, csak emlékezetből nyomja a rizsát...
-Free reg emberemlékezet óta nem volt az oldalon.
-Havi 1 meghívót küldhet az aki Tag vagy magasabb rangon van és igényel meghívót 500 pontért. A meghívási lehetőség csak akkor elérhető, ha a támogatás elérte a 100%-ot. (Természetesen támogatói státusszal bármikor lehet meghívót küldeni.)
köszi mindenkinek
és amikor van meghivó igénylés akkor az kb milyen hosszan van? és mi ez hogy 100% támogatottség?
"de ha az első válaszoló szerint volt, akkor úgy volt. "
Én nem írtam hogy volt :) Nem tudom, hogy volt-e. Én még akkor kerültem be, mikor még külön Endless és Skyline volt (Endlessre). Oda szerintem free reggel. De ennek jópár éve már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!