Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi cikkről? Szerintem gyomorforgató.
hetero vagyok,nem utálom a melegeket,de az amit a prideon csinálnak,már csak feltűnési viszketegség
egy értelmes homo 4 fal között tartja a dolgait,úgy ahogy más melegek,és heteroként én is
Ez a cikk a jobboldali-keresztény-homofób propaganda tipikus terméke, így nem is érdemes vele foglalkozni. Én ilyenkor mindig megnézem, hogy melyik oldalon/újságban található a cikk, illetve ki írta.
Nagymamán mondja mindig, ha a faluban valaki rosszat mond valakiről: nem az a lényeg hogy mit mondott, hanem az, hogy KI MONDTA. :)
A belinkelt cikkel kapcsolatban is ennyi a véleményem. :)
"hetero vagyok,nem utálom a melegeket,de az amit a prideon csinálnak,már csak feltűnési viszketegség
egy értelmes homo 4 fal között tartja a dolgait,úgy ahogy más melegek,és heteroként én is"
Köszönöm, hogy megosztottad ezt a rendkívül eredeti és magvas gondolatodat és ezzel érdemben hozzájárultál a támához.
De gondolom akkor neked nincs facebook profilod családi képekkel, és nyaralni sem jársz a pároddal, nehogy valaki meglássa a heteróságod amit ugye te is csak a négy fal között csinálsz otthon, ahogy írod.
"Én hetero vagyok, és a bdsm vonz, mégse különböztet meg senki, mert nem tudják rólam. Ha én is felvonulnék pesten lánynak öltöztetve úgy hogy egy nö pórázon sétáltat akkor biztosan engem is sokan szidnának."
Nem értem, mit nem lehet ezen érteni?
Mi sem az utcán akarunk szexelni, ez sosem volt téma.
De ugye más is aki a heteróságát csakis a négy fal között éli meg, ugye ők sem mennek étterembe, állatkertbe vagy bárhová, úgy emberek közé.
Vagy ha mégis, akkor csakis szigorúan két lépés távolságban teszitek mindezt a párotoktól kerülve az intimitás látszatát is, nehogy valakinek megforduljon a fejében, hogy ti együtt vagytok.
Kedves Kérdező!
Szerintem fölösleges győzködnöd az egyik Válaszolót, mert csak azt fújja, hogy a 4 fal között kell csinálni, merthogy ő sem veri nagy dobra hogy mi izgatja az ágyban.
Egy ilyennek hiába magyarázod, hogy a facebook-ján kiteszi-e a közös képeket a barátnőjével/feleségével, hiába magyarázod, hogy együtt, párként mehetnek el egy állatkertbe vagy étterembe, úgysem fogja megérteni, mert nem képes az egyéni ember szintjén gondolkodni, így szerintem ne is fáraszd magad. :)
"Kedves Kérdező!
Szerintem fölösleges győzködnöd az egyik Válaszolót, mert csak azt fújja, hogy a 4 fal között kell csinálni, merthogy ő sem veri nagy dobra hogy mi izgatja az ágyban.
Egy ilyennek hiába magyarázod, hogy a facebook-ján kiteszi-e a közös képeket a barátnőjével/feleségével, hiába magyarázod, hogy együtt, párként mehetnek el egy állatkertbe vagy étterembe, úgysem fogja megérteni, mert nem képes az egyéni ember szintjén gondolkodni, így szerintem ne is fáraszd magad. :)"
Köszönöm, de hidd el nincsennek illúzióim elég sok véleményt olvastam az ellentáborból, ismerem ezeket a gondolatmeneteket, és azt is, hogy nem fogom ezeknek az embereknek a véleményét megváltoztatni.
Viszont éppen abból van elegem, hogy ezek a közhelyes hülyeségek újra és újra előkerülnek, amiket vég nélkül hangoztatnak és alig van valaki aki legalább veszi a fáradtságot a válaszra, miközben igenis vannak válaszaink.
Bízom benne, hogy legalább a kívülállók számára szemléletformáló lesz mindkét tábor véleményét olvasni.
37-es!
Akkor ezek szerint a hozzád legközelebb álló embereken kívül senki sem tudja rólad, hogy neked párod van? Hiszen ha a munkahelyeden vagy bárhol tudnák rólad, hogy neked párod van, azzal egyértelművé válna, hogy te heteró vagy, hogy ellenkező neművel szexelsz, holott (ahogy írtad), a szexuális irányultság magánügy, amit a 4 fal között kell csinálni. Akkor hogy is van ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!