Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi cikkről? Szerintem gyomorforgató.

Figyelt kérdés
[link]

2017. júl. 10. 10:20
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
88%
15 éves meleg fiu vagyok... Nem azért hogy ócsároljam a heterókat de szerintem vegyünk alapon egy fesztivált... Minden eldugott bokorba, nyilvános wc-n, eldugott helyen dugnak mint a nyulak a fesztivál közepén..és mellesleg gyerekek is járnak.
2017. júl. 10. 11:14
 22/58 anonim ***** válasza:
100%
Elég gusztustalan ez a cikk. Bezzeg mennyivel jobb tisztességesebb az ha a gyerekek az iskolában azt látják, hogy az igazgató a tanárnővel szexel, amit olvastam a gyereknevelés témakörben. Amúgy a melegek nem ártanak senkinek aki ezért utálja a másik embert az egy buta, tudatlan ember.
2017. júl. 10. 11:18
 23/58 kovpet ***** válasza:
98%

"aki még rendkívül befolyásolható személyiség, ne legyen már azzal traktálva, hogy nyugodtan választhatja szerelméül az azonos nemű társát"

Ha a befolyásolható gyerek hetero, akkor SEHOGY nem lesz meleg, akármit is mondasz neki. Választhat nyugodtan fiút magának, de nem fog akarni, mert HETERO.

Viszont ha meleg, akkor nem teszed tönkre az életét azzal, hogy rákényszeríted a többség útját, hogy mindenképp ellenkező nemet kell választania, holott nem akar, mert nem hetero.

Ez nem bonyolult azért szerintem.

2017. júl. 10. 11:18
 24/58 A kérdező kommentje:

"pontosan milyen jogotok nincs? Nem szavazhattok? Nem lehettek azzal akit szerettek? Nem mehettek utcara/boltba/moziba/akarhova? Ne legyel nonszensz."

A teljesség igénye nélkül válaszolok, persze a magadfajta szerint ezeket mindd csinálhatom.

De ha netalán megvernek mert a barátommal összeölelkezve ülünk az erdőben a padon, azon se csodálkozzak hisz végül is melegek vagyunk.

Konkrétan a kutyát nem érdekli. És nekünk ez az élet természetes része, mert ugye örüljünk, hogy élhetünk.

Azt bírom, hogy a dopman énekli az új számában, ha nem lógunk lámpavason akkor mégis mi bajunk, szabadok vagyunk nem?

És ez durva, hogy fel sem tűnik senkinek. Ez lenne a szabadság, hogy élhetünk? Komolyan mások szerint ez a norma? (Nem azt kérdezem aki utálja a melegeket mert neki elhiszem, hogy szerinte igen.)

Azért mert a fővárosban esetleg már belefér, az utcán kézenfogva sétálás, nappal egy jobb környéken még egyáltalán nem elfogadott magyarországon, ott sem ahol élek, szóval ne essünk túlzásokba.

2017. júl. 10. 11:20
 25/58 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon felhúzott ez a cikk... Nem is nagyon tudok mit mondani róla... Még mindig ideges vagyok.

Még a Pride ellenzöire reagálnék. Mindenki 4 fal között legyen homoszexuális. Gratulálok! Egy kérdésem lenne, ez rátok, heterókra nem vonatkozik? Ti foghatjátok egymás kezét az utcán megvetö pillantások nélkül? 4 fal között, ha kérhetném. A Pride számomra egy erödemonstráció. Ahol megmutathatjuk, sokan vagyunk, és erösek vagyunk. Velünk nem lehet csak úgy keménykedni.

A házasságról, illetve a gyerekvállalásról. Számomra már az is groteszk, hogy bizonyos országokban az adott országgyülés demokratikusan(!) (egy szavazás keretében) határozhat úgy, hogy emberek a nemük miatt nem házasodhatnak össze. Kvázi demokratikus keretek között történhet jogfosztás. És ugye mindig vannam véleménykutatások arról, hogy éppen hány százalék támogatja az azonos nemüek házasságát. Most öszintén, ki nem sz*rja le!? Ez két ember döntése, nem az öket körülvevö többié? Kik ök, hogy megvétózzák két ember döntését? Ezek szerint az ö boldogságukhoz is kell a többség.

Na mindegy. Tényleg nagyon felhúztam magam ezen a "cikken". Én kormánypárti "sajtóból" csak a csodálatos 888.hu-t szoktam olvasni, és azt hittem, hogy onnan nincs lejjebb... A Magyar Hírlapot ráadásul ki is nyomtatják...

2017. júl. 10. 11:22
 26/58 A kérdező kommentje:

"Lenyegeben te a sajat lelki seruleseid miatt tolod ezt a dolgot. Tetszik vagy sem, a heterok tobben vannak (meg jo, nem halunk ki, juhee), k**vasok dologban nem fogsz tudni azonosulni a heterokkal, es ez akkor se fog megvaltozni ha az osszes letezo "jogod" meglesz. Ugyanugy nem fogsz tudni ugy ranezni egy csajra mint egy hetero baratod, es ugyanúgy nem fogod Mia Khalifa poszterekkel elarasztani a szobad. Senki (legtobben) nem fog azert megkovezni, mert nem kacsintasz a tanarurra amiert megd**na a tanarnenit."

Konkrétan nem értem mit akarsz ezzel a hozzászólással mondani.

Én nem is akarok heteróként élni, én csak önmagam szeretnék lenni.

És nem is érdekel, hogy nem vagyunk annyian mint a heterók, ez miért lenne szempont? Én csak amnyit mondtam, hogy jelentős hányadát képezzük a társadalomnak, és ezt észre kéne venni.

Mi is a társadalom részei vagyunk.

2017. júl. 10. 11:24
 27/58 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy ez az egész pride egy nagy nyugatmajmolás, mint a Valentin nap. Lehetne valami önálló kezdeményezés inkább.
2017. júl. 10. 11:29
 28/58 A kérdező kommentje:

"Senki (legtobben) nem fog azert megkovezni, mert nem kacsintasz a tanarurra amiert megd**na a tanarnenit."

Nem igazán értettél meg, engem ez nem is érdekel, csak egy példa volt arra, hogy a heterók folyamatosan kérkednek a szexualitásukkal és hangoztatják is, csak épp nekik fel sem tűnik.

Amúgy meg pont nem rég volt itt egy kérdés az oldalon, ahol a középiskolás meleg srácot azért verték meg, és erőszakolták meg egy dezodoros flakonnal az évfolyamtársai mert sejtették róla, hogy meleg, miközben egyébként titkolta.

De ugye ez történik egy olyan társadalomban mint a miénk.

Biztos lehetsz benne, hogy a srác a legkevésbé sem akarta, hogy tudják róla.

Még jó, hogy a heterókat nem érdekli ha az ember meleg...

2017. júl. 10. 11:31
 29/58 A kérdező kommentje:

"Mikor lattal hetero felvonulast? "

Annyira unom már ezt az érvet, ha annyira szeretnének a heterok is rendezhetmek felvonulást, nem hiszem, hogy egy percig is zavarná a melegeket.

De ugye ehhez némi konstruktív hozzáállás is kéne, megszervezni meg ilyenek.

Azon túl meg, de ugye neked hiába is mondom, a heteroszexuálisokat nem éri hátrányos megkülönböztetés a szexuális irányultságuk miatt, szóval pont értelme nem lenne csak.

2017. júl. 10. 11:37
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

"de ezeken kivul pontosan milyen jogotok nincs?"

Nemeleg ha akar 1dolog is van amiben hatranyos megkulonboztetest szenvedunk? Az mar nem jogegyenloseg es itt nemis csak 1 van. Szoval kerlek ne tegy ugy mintha ez semmiseg lenne mikor az orszagban ha nem a fovarosban setal egy szerelmes par leszoljak, lekopik, megverik oket. Ilyenkor a rendorseg se tesz semmit es a feljelentes is elmarad pontosan ezert.. Ez szerinted hol egyenlo? Ha teged felholtra vernek es a rendorseg elkuld annyival h "megerdemelted" te lennel a vilag legsertettebb embere h aki teged megvert minden ertelmes ok nelkul, megussza mert are.dorseg is magasrol szarik rad.. Mar elnezest h nemakarok ilyen orszagban elni. Es elmondom megegyszer a Pride nem arravalo h a kozneppel elfogadtassuk a melegeket, ez egy politikai esemeny ami nem hagyja h a kormany a szonyeg ala soporja a melegek ugyet mert ha ez nemlenne sose valtozna semmi.. Igen akarmennyire is nem tetszik ez az egyetlen jelenleg ami hasznal es nem hagyja h az egesz temank es jogaink menjenek a kukaba.. Ezt nem ertinmeg sok meleg amikor leszolja a Pride-ot, h ha nemlenne akkor az altala jelenleg elvezett jogok se lennenek, akkormar meg kene a Pride.. Csak sajnos a melegek egy resze se erti meg

2017. júl. 10. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!