Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi cikkről? Szerintem gyomorforgató.

Figyelt kérdés
[link]

2017. júl. 10. 10:20
1 2 3 4 5 6
 1/58 kovpet ***** válasza:
88%
Bolond lyukból bolond szél fúj...
2017. júl. 10. 10:26
 2/58 anonim ***** válasza:
92%

Idióták..

Eggyel több ok amiért elhagyom, ezt az országot.

2017. júl. 10. 10:28
 3/58 anonim ***** válasza:
27%

elég hevesen fogalmazott a cikk író, de tetszik benne pár dolog

én is elítélem a melegek ilyen gusztustalan megnyilvánulását, amit tavaly láttam, hogy leszopja a kamera előtt a csávót a másik...takarodjon már az ilyen...

ne csodálkozzanak a homokosok, hogy ilyen véleménnyel vagyunk róluk, ha ilyenek...

rengeteg olyan meleg van akikről nem is tudjuk, hogy meleg, vagy ha az is, akkor otthon a 4 fal között éli ki, nem a pofánkba nyomja...az ilyen még elfogadható...

2017. júl. 10. 10:28
 4/58 anonim ***** válasza:
24%

#1 +1

Egyebkent meg ameddig a heterok nem vonulnak fel mindenfele idiota ervekkel, a b**iknak miert kotelezo hirdetni hogy a f**zt szeretik? Otthon a 4 fal kozott nyugodtan, kutyat nem erdekli, en se kotom senki orrara a sajat kapcsolatomat. Ez az egesz Pride ugy szanalmas ahogy van. Aki eddig nem birta a b**ikat az nem valoszinu h a felvonulasok hatasara birni fogja, sőt. Aki meg eddig is les*@rta/tamogatta az (jobb(???)) esetben tovabbra is igy tesz.

2017. júl. 10. 10:29
 5/58 A kérdező kommentje:
A heterók egész életükben hírdetik a saját heteróságukat csak épp nem tűnik fel nekik mert annyira természetes.
2017. júl. 10. 10:32
 6/58 anonim ***** válasza:
30%
Nem erted mit mondok. Total nem erdekel speciel engem ha 2 csavo/csaj lesmaroljak egymast az utcan, de ezek a k*cs*gfesztivalok olyan szinten tul vannak tolva, hogy az mar nevetseges es gaz is. Mikor lattal hetero felvonulast? Vagy mikor lattal tobb(tiz)ezres tomegben heterokat hogy les**pjak egymast GYEREKEK(!) szeme lattara? Vicc.
2017. júl. 10. 10:34
 7/58 anonim ***** válasza:
92%

Nettó uszítás és homofób kormánypropaganda.

Nem szabad komolyan venni.

Szomorú, hogy sokan mégis komolyan veszik. :S

2017. júl. 10. 10:35
 8/58 anonim ***** válasza:
89%

Már nem azért, de melegek mikor szopták le egymást több tízezres tömegben gyerekek láttára?

Gondolom láttál valami több tízéves képet a pestisracok.hu-n ami másik országban készült valami fesztiválon cska aláírták, hogy budapest pride és elhiszed, hogy ott volt bár soha életedben semmit nem láttál a pride-ról.

2017. júl. 10. 10:37
 9/58 anonim ***** válasza:
96%
A homoszexualitás akaratuntól függetlenül létező objektív valóság. Mindig is volt, van és lesz. Teljesen értelmetlen dolog harcolni ellene, márcsak azért is mert teljesen veszélytelen a heteroszexualisokra.
2017. júl. 10. 10:38
 10/58 anonim ***** válasza:
28%

Nem olvasok pestisracokat, total les**rom a politikat, felesleges is idekeverni, egyebkent meg lattam amit lattam. Nem vagyok homofob, vannak meleg ismeroseim is, de ok "normalisak(???)", nem hirdetik es jol elvannak a parjukkal, es idenezz: ugy ahogy van megalazonak tartjak a Pride-ot, ugyanazt mondjak amit en: nem ertik miert nem lehet 4 fal kozott tartani az ember szexualitasat, holott a kutyara nem tartozik. Ez a resze a dolognak reszemrol ennyi.

2017. júl. 10. 10:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!