Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbi cikkről? Szerintem gyomorforgató.
Idióták..
Eggyel több ok amiért elhagyom, ezt az országot.
elég hevesen fogalmazott a cikk író, de tetszik benne pár dolog
én is elítélem a melegek ilyen gusztustalan megnyilvánulását, amit tavaly láttam, hogy leszopja a kamera előtt a csávót a másik...takarodjon már az ilyen...
ne csodálkozzanak a homokosok, hogy ilyen véleménnyel vagyunk róluk, ha ilyenek...
rengeteg olyan meleg van akikről nem is tudjuk, hogy meleg, vagy ha az is, akkor otthon a 4 fal között éli ki, nem a pofánkba nyomja...az ilyen még elfogadható...
#1 +1
Egyebkent meg ameddig a heterok nem vonulnak fel mindenfele idiota ervekkel, a b**iknak miert kotelezo hirdetni hogy a f**zt szeretik? Otthon a 4 fal kozott nyugodtan, kutyat nem erdekli, en se kotom senki orrara a sajat kapcsolatomat. Ez az egesz Pride ugy szanalmas ahogy van. Aki eddig nem birta a b**ikat az nem valoszinu h a felvonulasok hatasara birni fogja, sőt. Aki meg eddig is les*@rta/tamogatta az (jobb(???)) esetben tovabbra is igy tesz.
Nettó uszítás és homofób kormánypropaganda.
Nem szabad komolyan venni.
Szomorú, hogy sokan mégis komolyan veszik. :S
Már nem azért, de melegek mikor szopták le egymást több tízezres tömegben gyerekek láttára?
Gondolom láttál valami több tízéves képet a pestisracok.hu-n ami másik országban készült valami fesztiválon cska aláírták, hogy budapest pride és elhiszed, hogy ott volt bár soha életedben semmit nem láttál a pride-ról.
Nem olvasok pestisracokat, total les**rom a politikat, felesleges is idekeverni, egyebkent meg lattam amit lattam. Nem vagyok homofob, vannak meleg ismeroseim is, de ok "normalisak(???)", nem hirdetik es jol elvannak a parjukkal, es idenezz: ugy ahogy van megalazonak tartjak a Pride-ot, ugyanazt mondjak amit en: nem ertik miert nem lehet 4 fal kozott tartani az ember szexualitasat, holott a kutyara nem tartozik. Ez a resze a dolognak reszemrol ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!