Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy fiúgyereknek sosem voltak igazán fiú barátai, mert kiközösítették, bántották, megalázták, akkor lehet, hogy később emiatt lesz meleg, mert hiányzik neki egy fiú barát és más úton nem tud szerezni?
Figyelt kérdés
#fiú #meleg #homoszexualitás #gyerek #barát #iskola #kiközösítés #pszichológia #hiányérzet #személyiségfejlődés
2017. febr. 11. 21:38
12/15 A kérdező kommentje:
1-es. Úgy értem, hogy egy olyan fiú kell neki, mint pár, aki nem bántja, hanem szereti és megvádi azoktól akik bántanák. A lányokkal meg valóban keresni fogja a kapcsolatot, de csak mint szimpla barátságot.
4-es. Akkor a te eseted az én elméletemet támasztja alá.
6-os. Tudom mi a különbség a transzneműség és a homoszexualitás között.
7-es. Kb. igen.
10-es. És szerinted ez hozzájárult ahhoz, hogy meleg lettél?
11-es. Honnan tudod hogy az?
2017. febr. 12. 18:31
14/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy így van, annak ellenére hogy sok melegnek inkább lány barátai vannak, de ez nem törvényszerű. Ahogy az egyik válaszoló is írta, az a meleg, akit kiközösítenek, már azelőtt is meleg volt, nem a kiközösítés hatására lett az. A nők és férfiak máshogy viszonyulnak egymáshoz. Egy nő egy másik nőt kiközösít teljesen, ha valami konfliktus van közöttük, a nők ezért furják intrikákkal egymást. Egy férfi egy másik férfit abban az estben közösít ki, ha meleg vagy nem férfias és ezért melegnek hiszi. Igazából ezek a bántások azért vannak, mert a feminim melegekre de a feminim heterókra se tudnak férfiként tekinteni. Ha egy férfi nem úgy férfias, ahogy az a férfitársadalom szerint kéne hogy viselkedjen, akkor kiközösítik és leb!!!!izzák. Az hogy mi számít férfiasnak szerintem egy mesterséges konstrukció, amihez minden férfi próbál alkalmazkodni. Hogy valaki a kiközösítéstől meleg lesz,azt nem tudom. A törvényszerűség nincs meg, mert vannak nagyon férfias melegek is, akiket soha nem közösítettek ki, legalábbis, amíg titkolják. A biszexek aránya mégnagyobb és őket se nagyon közösítik ki. Viszont az a férfi, aki lányos legyen meleg vagy hetetó csorbát szenved a férfi identitásában a kiközösítéstől.
15/15 anonim válasza:
Nem. Nekem egész gyerekkoromban szinte csak fiú barátaim voltak és mégis meleg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!