Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire melegbarát az ELTE informatika karának a közege?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 01:05
1/8 anonim válasza:
Jó kérdés, de a BTK-n biztos, hogy megtalálnád a társaságod. Itt nagy divat a szívárvány, a különbözőség, és hangoztatni mindenhol hogy ezt jónak tartod. Kb. ha már rosszul lép az ember, már azonnal homofóbnak tartják.
Semmi bajom a melegekkel, elfogadom, hogy van, aki mást szeret, de voltak olyan beszélgetések pl.: kocsmában, amikor elnyomva éreztem magam heteroként. Szóval minden rosszindulat nélkül mondom, a BTK-n jól éreznéd magad. IK-n kevés ismerősöm van, de szinte biztosra veszem, hogy ott sem fognak kinézni a melegséged miatt.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2017. jan. 18. 02:06
3/8 anonim válasza:
Én az vagyok például. Ismerkedjünk? :D
4/8 anonim válasza:
"de voltak olyan beszélgetések pl.: kocsmában, amikor elnyomva éreztem magam heteroként" te szegeny :( Meselj meg.
5/8 anonim válasza:
#4::Ott voltál? Tudod, mi történt?
6/8 anonim válasza:
Mivel az ELTE az egyik legnépszerűbb egyetem, ezért valószínűleg melegbarátabb, mint a többi egyetem Magyarországon.
#5: miért? Mi történt?
8/8 Jani Belucci válasza:
Várunk szívesen :D Nagyon sokan vagyunk itt, főleg biszexuálisok. Megtalálod itt a társaságod, ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!