Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire melegbarát az ELTE...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire melegbarát az ELTE informatika karának a közege?

Figyelt kérdés

2017. jan. 18. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Jó kérdés, de a BTK-n biztos, hogy megtalálnád a társaságod. Itt nagy divat a szívárvány, a különbözőség, és hangoztatni mindenhol hogy ezt jónak tartod. Kb. ha már rosszul lép az ember, már azonnal homofóbnak tartják.

Semmi bajom a melegekkel, elfogadom, hogy van, aki mást szeret, de voltak olyan beszélgetések pl.: kocsmában, amikor elnyomva éreztem magam heteroként. Szóval minden rosszindulat nélkül mondom, a BTK-n jól éreznéd magad. IK-n kevés ismerősöm van, de szinte biztosra veszem, hogy ott sem fognak kinézni a melegséged miatt.

2017. jan. 18. 01:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ :)
2017. jan. 18. 02:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az vagyok például. Ismerkedjünk? :D
2017. jan. 18. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"de voltak olyan beszélgetések pl.: kocsmában, amikor elnyomva éreztem magam heteroként" te szegeny :( Meselj meg.
2017. jan. 19. 06:00
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
#4::Ott voltál? Tudod, mi történt?
2017. jan. 19. 08:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel az ELTE az egyik legnépszerűbb egyetem, ezért valószínűleg melegbarátabb, mint a többi egyetem Magyarországon.

#5: miért? Mi történt?

2017. jan. 19. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
én is oda tervezek menni:)
2017. jan. 21. 22:19
 8/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Várunk szívesen :D Nagyon sokan vagyunk itt, főleg biszexuálisok. Megtalálod itt a társaságod, ne félj :)
2017. jan. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!