Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Koleszos/Ex-Koleszos meleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koleszos/Ex-Koleszos meleg, bi srácok mi volt a legizgalmasabb homos storytok?

Figyelt kérdés
én úgy érzékelem, hogy csak akkor lehetne valami, ha haverral, nagyon leisszuk magunkat és úgy történne vmi, de talán még akkor se..

2017. jan. 16. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Hát, nekem nem kellett hozzá pia. Eléggé sok sráccal összejöttem a 3 évig tartó koleszos életem alatt.
2017. jan. 16. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

sztem ott annyira melegnek se kell lenni h akadjon némi kaland olykor ... azért mégis kollégium :)

nekem a legelső rögtön az elején h egy nagyobb srác megszopatott, aztán soha többet nem került szóba a dolog, csak simán haverok maradtunk. ez volt a legizgalmasabb mert ez olyan nagyon váratlan volt, de ezután rendszeresen adódtak tusolós vagy esti farokverős storyk a szobában.

2017. jan. 17. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Én mennék ilyen koleszos buliba :D

Sajnos nem laktam soha kollégiumban, de még egyetemista, nagy farkú férfias srác vagyok.

2017. jan. 18. 01:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

elsős voltam és egy negyedikes srác a tusolóba megkért mossam meg a hátát Amikor megfordult tökre állt neki aztán nekem is

A szobájába hivott vele aludtam nagy élmény volt

2017. jan. 21. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!