Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom hogy meleg e az egyik osztálytársam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Én teljesen bele vagyok zúgva, de nemtudom eldönteni, hogy ő is érez e valamit. Suliban sokszor tapizzuk, bökdössük, lábbal "rugdossuk" egymást, de ha például a melegekről van szó teljesen elutasító. Sokszor feszít nekem (mivel elég kidolgozott teste van) és én meg sokszor megtapizom az izmait. Volt már, hoyg rámalkoltam a fenekére is, meg szerintem elég láthatóan ragaszkodok hozzá. Egyszerűen nemtudom eldönteni.2017. jan. 15. 18:01
1/15 anonim válasza:
Az sose jo kiindulasi pont h "ha a melegekrol van szo..." mert tarsadagban a legtobb meleg aki nemakar lebukni az tulkompenzal es gyulolkodonek tettei magat. (aminek egyebkent nemtudom mi ertelme, minek tulkompenzalni, azis eleglenne ha semleges lenne, sot ha valaki kiall a melegek mellett az se feltetlen meleg, na m1) a lenyeg h sokan tulkompenzalas miatt ilyenek tarsasagban a meleg temakrol.
3/15 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy elég zárkózott kb senkinek se beszél a magánéletéről, szerintem ezis utalhat rá.
2017. jan. 15. 18:10
4/15 anonim válasza:
"Még annyi, hogy elég zárkózott kb senkinek se beszél a magánéletéről"
A MAGÁNéletéről senkinek nem beszél? Hát ez felettébb különös. Lehetséges, hogy valami furcsa, nem is emberi lényről van szó, ha nem köti az orrotokra azt, ami csak rá tartozik. Szerintem vitessétek a diliházba!
6/15 anonim válasza:
"Rámarkoltam a fenekére is " Hát markolj rá a farkára is és megtudod !!(játékosan, 4szem közt) Ha pofon vág, vagy hanyatlök, tudod a választ. Ha megállta szónélkül, akkor is !
7/15 anonim válasza:
így van, próbálkozz!
vagy azóta mi lett?
8/15 anonim válasza:
hát igen, valami terápia mindenképp kéne, ha nem is rögtön zárt osztály, de vmi nincs rendben, ha ennyire takargatja a magánéletét.
9/15 A kérdező kommentje:
Jolvan ezt a maganelteset nem ugy ertettem, ne egen akadjatok fent. Sajnos meg semmi nemtortent azota, tudnatok tanacsokat adni, hogy mit csinaljak?
2017. jan. 23. 22:07
10/15 anonim válasza:
de én komolyan mondtam h kérdezd meg! nekem is volt ilyen csapattársam anno, én nem tököltem, simán rákérdeztem, az meg meg is lepődött a nyíltságon, és megmondta őszintén. ennyi. (persze volt aki elverte utána, de lényeg h én megtudtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!