Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az osztálytársam? (Folytatom lent)
Szóval az van, hogy én egy meleg fiú vagyok, ami szerintem látszik is rajtam (lányosabb öltözködés/viselkedés, csak lányokkal lógok egész nap, és még sorolhatnám...) viszont ezt senki sem tudja rólam. Abban a hitben van mindenki, hogy a lányokat szeretem, szóval titkolom másságom. Viszont van egy fiú oszt.társam, aki elég nagy nőcsábász (nagyon helyes, meg aranyos is). Ennek ellenére elég kétértelmű dolgokat csinál velem. Volt hogy együtt mentünk ki wc-re és mikor kezet akartam mosni arrébtolt a csaptól a derekamnál fogva, majd kacérkodva mondta hogy "na mivan, nem akarsz kezetmosni?" Volt olyan is nem egyszer, hogy hátulról megérintette a vállam én meg hátrafordultam és gyakorlatilag olyan közel volt hozzám, hogy majdnem megcsókoltam. Ő meg el sem rántotta a fejét majd elmosolyodott és elment. Ezen kívül többször is megfogta már a kezem, rácsapott a seggemre (ez mondjuk érdekes sztori, mert csak ultrafeszes csőnacikat hordok, és lehajoltam valamiért ő meg pont jött be az ajtón és állítása szerint reflexből csapott rá mert azt hitte hogy az egyik lány oszt.társunk az...)
Ezen kívül voltak még "közeledései" de ezek a főbbek.
Mit gondoltok erről? Tipikus nőcsábász menő srác, akiből nem igazán nézném ki hogy meleg lenne. Viszont akkor mik ezek a megmozdulásai?
A normális válaszokat köszönöm! :)
Igazából a fiúk közül vele a legjobb a kapcsolatom. Tiszta jófej velem, semmilyen beszólása nincs arra ahogy öltözködöm, vagy viselkedem...
Semmilyen veszekedésünk nem volt eddig, ellenben más fiúval már igen.
Megkérdezni tőle, hogy meleg-e nem éppen a legjobb megoldás.... Elindulna vele egy lavina... Ha meleg, akkor is simán letagadhatja, hogy nem az, ha pedig tényleg nem meleg, csak szórakozik, akkor meg elég érdekesen jön ki, hogy ilyet kérdezek tőle, és egyből levenné, hogy meleg vagyok...
Incselkedj vele te is. Játszál, színészkedj. Te is tegyél kétértelmű kijelentéseket, mozdulatokat. Mélyisd a barátságotokat. Türelmesen várd meg az alkalmat, mikor ketten vagytok és végre rászánja magát, hogy megnyiljon.
Például beszélgettek csajokról (mit éreznek ilyen, vagy olyan szex közben, és vajon a fiúk is úgy érezhetnek-e), de szerintem nem kell ezt bővebben magyaráznom.
Hány évesek vagytok? Lehet hogy meleg, de szerintem erre kicsi az esély. Baromi sok hetero fiú szeret ilyeneket csinálni. Én is meleg vagyok, van barátom. Kevesen tudják rólam, hogy meleg vagyok. Én férfias vagyok. Volt nagyon sokáig barátnőm is.
A haverjaim tudják, hogy meleg vagyok. Ezért cseszegetnek mindig. Sokat ütögetik a s*ggem, meg simogatják az arcom. Néha szeretnek szórakozni, de egyikőjük sem meleg. Inkább csak szeretik húzni az agyamat. Tudják, hogy én nem olyan meleg vagyok, aki minden fiúban a "pasit" nézi. Sőt, a barátom az első fiúm és nem is lesz több. Soha nem is nézegetem a srácokat az utcán vagy bárhol máshol. Nem izgat más.
Aludtam már velük együtt is, 4en egy francia ágyon, egyikőjüket sem zavarta, hogy hozzájuksimulok. Az ilyenektől nem lesznek melegek. A haverok már csak ilyenek :D
19f
ilyen nálunk is volt.semmit nem jelent így.
ha egyszer kettesben vagytok kérdezzrá,hogy mindkét kapura játszik e? (bisex) ,mert néha úgy tűnik.de te ne add ki magad.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!