Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja ezt az osztályt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt az osztálytársam? (Folytatom lent)

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy én egy meleg fiú vagyok, ami szerintem látszik is rajtam (lányosabb öltözködés/viselkedés, csak lányokkal lógok egész nap, és még sorolhatnám...) viszont ezt senki sem tudja rólam. Abban a hitben van mindenki, hogy a lányokat szeretem, szóval titkolom másságom. Viszont van egy fiú oszt.társam, aki elég nagy nőcsábász (nagyon helyes, meg aranyos is). Ennek ellenére elég kétértelmű dolgokat csinál velem. Volt hogy együtt mentünk ki wc-re és mikor kezet akartam mosni arrébtolt a csaptól a derekamnál fogva, majd kacérkodva mondta hogy "na mivan, nem akarsz kezetmosni?" Volt olyan is nem egyszer, hogy hátulról megérintette a vállam én meg hátrafordultam és gyakorlatilag olyan közel volt hozzám, hogy majdnem megcsókoltam. Ő meg el sem rántotta a fejét majd elmosolyodott és elment. Ezen kívül többször is megfogta már a kezem, rácsapott a seggemre (ez mondjuk érdekes sztori, mert csak ultrafeszes csőnacikat hordok, és lehajoltam valamiért ő meg pont jött be az ajtón és állítása szerint reflexből csapott rá mert azt hitte hogy az egyik lány oszt.társunk az...)

Ezen kívül voltak még "közeledései" de ezek a főbbek.

Mit gondoltok erről? Tipikus nőcsábász menő srác, akiből nem igazán nézném ki hogy meleg lenne. Viszont akkor mik ezek a megmozdulásai?

A normális válaszokat köszönöm! :)

2014. szept. 25. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Középiskolások vagyunk, 15-16-17 évesek az osztálytársaim.
2014. szept. 27. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Simán el tudom képzelni, hogy biszex és flörtöl. Köheteró nem lehet.
2014. okt. 6. 14:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!