Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék továbblépni?
Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de ő biztos hogy hetero és túl akarok lépni rajta és hogy van valamilyen tanácsotok hogy milyen módszerekkel tudnék továbblépni?
Előre köszi a választ!
Ott sz*pás az egész,hogy "legjobb barátomba".
Kezdd el a hibákat keresni benne,vagy ha nincs,akkor meséld be magadnak. Kezdj el kevesebbet foglalkozni vele,ha rá gondolsz,menj el sz*rni egyet,hátha kimegy a fejedből😂 Amúgy,tudom,hogy ez egy b*szottul sz*r helyzet. És nincsenek módszerek,vagy praktikák. Egyszer csak jön valaki más a helyére. Addig pedig próbálj mosolyogni,mintha nem lenne sz*r minden.
Egyetértek az előző Válaszolókkal.
Kezd el ismerkedni, így találsz majd olyan pasikat, akik kitöltik azt a lelki űrt, amit most érzel, de ehhez valóban ismerkedni kell. Lehet, hogy eleinte mindenkiben őt fogod keresni, sebaj, akkor is csináld tovább, s ahogy telnek a napok, egyre inkább elfelejted. Ehhez persze az is fontos, hogy ezt a legjobb barátodat felejtsd el, szakíts meg vele minden kapcsolatot ha ez megoldható. Ne kommunikálj vele, ne keresd, ne találkozz vele stb.
En is ebben a helyzetben vagyok..
Csak en nem tudom biztosra hogy hetero e..
Te honnan tudod hogy 100%-ig hetero?
Barát!
Amennyiben így állsz a dolgokhoz,elég nagy a baj.
Az,hogy szerelmes vagy,csodálatos dolog.Biztosan hetero...ezt meg honnan tudod???
Figyu!Ülj le vele és mondd el neki.Hátha ő is érez feléd,csak nem meri bevallani..ezt soha nem tudhatod,ha felesége van,akkor sem. Beszélned kell vele őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!