Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok továbblépni?
Figyelt kérdés
Röviden:Van egy lány.Fél éve ismertem meg, nyomult rám,beleszerettem,majd ellökött(ez volt 4 hónapja).A lényeg hogy nem tudom elfelejteni,még mindig szeretem,minden lányban őt látom egyfolytában rá gondolok stb.Van olyan haverom aki szerint beszélnem kéne vele,de én nem akarom beégetni magam,mások szerint ez már beteges azok után amilyen kö***g volt velem.Nem érzem lezártnak ezt az egészet.Pszichológusnak van értelme?Vagy mit csináljak?.16/f2017. febr. 5. 18:46
1/6 anonim válasza:
Megválaszoltad a kérdésed
Beszélj vele.
3/6 anonim válasza:
Kommunikáció. Beszél vele, tudd meg ő mit gondol, hogyan érez. Nincs mit veszítened. Talán, ha még el is utasít egyszerűbben zárhatod le magadban a dolgot. Másrészről még jól is elsülhet, ha ő is hasonlóképpen gondol rád.
4/6 anonim válasza:
Ha beszélsz vele, akkor letisztázhatod a dolgokat köztetek.
5/6 anonim válasza:
Ő volt köcsög, és még te akarod visszakönyörögni magadat? Szedj már össze egy kis önbecsülést, az isten szerelmére... Nagyon egyszerű a válasz amúgy. Pszichológusnak itt semmi értelme. Azért nem tudod elfelejteni, mert nem akarod. Ha el szeretted volna felejteni, már réges régen megtetted volna. A tudatalattid azt diktálja, hogy ő az egyetlen lehetőséged, ezért nem akarod elfelejteni. Amit tudatosítanod kéne magadban, az az hogy nem ő az egyetlen lány. Nagyon sokan beleesnek abba a hibába, hogy azt gondolják, csak egy ember van. Közben ott vár rád még 3.499.999.999 csaj... 18/f
6/6 anonim válasza:
Min vesztetek össze? Vesztetek-e már össze azelőtt? És te tudtad hogy ő szeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!