Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elhagyott az egyetlen lány az életemben.
Nem volt a legjobb döntés egyből utána zaklatni,ez tény,de a barátnődnél is vannak problémák:1. Hozzám odajönne egy lány,hogy nyomultál rá a buliba,annyit mondanék,hogy egészségére. Persze,hogy a szerelmemnek hinnék,nem neki. Ha nagyon jó barátnőm lenne,akkor is elgondolkodnék,hogy csak téged akar,és így szeretne engem eltávolítani.
2. Az,hogy valakire azt mondjuk aranyos,nem valami csajozós duma. Én már legalább a fél osztályomnak mondtam,hogy milyen aranyos,valamiféle normális gesztusra,egyik srácot sem hagyta el emiatt a csaja.
Szerintem most egyelőre ne zaklasd,hagyd békén,egyszer mondd el neki személyesen,hogy túlléptél rajta,de szeretnéd,ha kibékülnétek,és ha többet azután sem beszéltek,legalább szeretetben válnátok el!:)
az alapokban van itt a probléma ... te nagyon szeretted őt, neki valószinűleg közel sem vagy és nem is voltál annyira fontos. jobban jársz, ha te is túllépsz, és máshol keresed a boldogságot mert ebből semmi nem lesz.
plusz szerencsés körülmény, hogy nem botlasz bele úton útfélen, így könnyebb lesz a felejtés.
"De én nem szeretnék elválni tőle :( Még sose éreztem magam ennyire jól senkivel"
Azt mondtad ő volt az első lány az életedben nem?
Akit szerettél is?
AKkor meg ne aggódj ezen, a legrosszabb amit tehetsz ha zaklatod, próbáld ki mással, nincs viszonyítási alapod még.
A kapcsolat elgyászolásához meg sok kitartást.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!