Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak? Elhagyott az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Elhagyott az egyetlen lány az életemben.

Figyelt kérdés
Kb. 4 éve megismertem egy lányt akivel egy gimnáziumba jártam, mert rámírt. Ezek után 3 éven át beszéltünk minden egyes nap Viberen, Facebookon stb. ez idő alatt teljesen a szívembe lopta magát. Majd 3 év után találkoztunk és nagyon megszerettük egymást. Nekem ő volt az első rendes barátnőm (elötte vot de csak 2 hónapig) neki is én voltam az első fiu. Fél évig voltunk együtt csókon kívül más nem volt körtünkmert azt mondta még nem szeretné. Majd egyik nap azt mondta találkozzunk és azt mondta hogy egy lány azt mondta neki hogy nyomultam rá egy buliban és volt még egy oldal ami olyasmi mint az instagram és ha egy lány azt irta a képemhez hogy aranyos stb. énis vissza irtam neki ugyanezt és ezeket elolvasgatta és azt mondta hogy társkereső. Azt mondta hogy nem tud már megbízni bennem ezt kb. 5 percben és én nem tudom miért megkerdeztem hogy ugye barátok maradhatunk. Ezek után elment majd este irtam neki hogy mi van azt mondta szakított velem. Később kb hetente mindig irtam neki vollt hogy hülyeségeket de nem válaszolt vagy csak 1-2 szot hogy ne irkáljak stb. 1 hónap mulva elhatároztam hogy meglátogatom vittem neki virágot mindent de elküldött. Majd 1,5 hónap múlva letiltott. Azt mondta szeretne tovább lépni. Miután letiltott irtam egy barátnőjének aki szintén letiltott majd a nővérének de csak a barátnőm névnapjakor 1-2 sort else olvasta. 2,8 hónap elteltével megkértem a barátomat hogy irjon a lánynak hogy én csak a barátja szeretnék lenni. Azt mondta neki a barátnőm hogy folyton zaklatom mindenkijét és hgy nem fog visszavenni. Már több mint 3,5 hónap eltelt még mindig ugyanúgy hiányzik nekem, sose volt egy másik lány se az életemben akit szerettem sőt aztis mondhatom hogy egy lány se tetszett sose szoktam megnézni őket stb. mert nem érdekelnek. Olyan egyedül érzem magam és bármit megtennék hogy legalább néha szóba álljon velem :( 19F a barátnőm 17L

#szerelem #szakítás #nem tudok továbblépni
2016. júl. 31. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Mind a ketten hülyék vagytok.
2016. júl. 31. 08:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt a legjobb döntés egyből utána zaklatni,ez tény,de a barátnődnél is vannak problémák:1. Hozzám odajönne egy lány,hogy nyomultál rá a buliba,annyit mondanék,hogy egészségére. Persze,hogy a szerelmemnek hinnék,nem neki. Ha nagyon jó barátnőm lenne,akkor is elgondolkodnék,hogy csak téged akar,és így szeretne engem eltávolítani.

2. Az,hogy valakire azt mondjuk aranyos,nem valami csajozós duma. Én már legalább a fél osztályomnak mondtam,hogy milyen aranyos,valamiféle normális gesztusra,egyik srácot sem hagyta el emiatt a csaja.

Szerintem most egyelőre ne zaklasd,hagyd békén,egyszer mondd el neki személyesen,hogy túlléptél rajta,de szeretnéd,ha kibékülnétek,és ha többet azután sem beszéltek,legalább szeretetben válnátok el!:)

2016. júl. 31. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

az alapokban van itt a probléma ... te nagyon szeretted őt, neki valószinűleg közel sem vagy és nem is voltál annyira fontos. jobban jársz, ha te is túllépsz, és máshol keresed a boldogságot mert ebből semmi nem lesz.

plusz szerencsés körülmény, hogy nem botlasz bele úton útfélen, így könnyebb lesz a felejtés.

2016. júl. 31. 09:58
 4/11 A kérdező kommentje:
De én nem szeretnék elválni tőle :( Még sose éreztem magam ennyire jól senkivel sose veszekedtünk sose volt semmi baj. Mindig vittem neki meglepetéseket, próbáltam a kedvébe járni :) A családja is nagyon szeretett engem. Egyszerűen nem értem miért van ez az egész. Tovább se tudnék lépni mert nincs hova továbblépnem én csak őt szeretem. Mielőtt szakított velem olyan életvidám mosolygós fiu voltam most viszont hónapok óta magam alatt vagyok alig beszélek alig mosolygok sőt :/
2016. júl. 31. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:
És én biztos vagyok abban hogy nagyon szeretett hiszen amikor egyetlen egyszer volt koztunk egy kisebb konfliktus egész végig sírt és ki is mondta hogy "úgy szeret engem" :S
2016. júl. 31. 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, hogy szereted, de ő meg sem akart téged hallgatni, nem akar látni, és nem akarja az igazságot tudni. Tudom, hogy nehéz, de jobb, ha te is továbblépsz, nem éri meg, ha ő nem akarja. Azt hiszi, megcsaltad, érthető, hogy nem akar beszélni, vagy barátkozni, még ha nem is ez az igazság. Szerintem hagyd, és koncentrálj
2016. júl. 31. 10:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
....másra. Bocs lemaradt a vége.
2016. júl. 31. 10:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"De én nem szeretnék elválni tőle :( Még sose éreztem magam ennyire jól senkivel"

Azt mondtad ő volt az első lány az életedben nem?

Akit szerettél is?

AKkor meg ne aggódj ezen, a legrosszabb amit tehetsz ha zaklatod, próbáld ki mással, nincs viszonyítási alapod még.

A kapcsolat elgyászolásához meg sok kitartást.^^

2016. júl. 31. 11:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok választ :) Szerintem az lesz hogy várok félévet és karácsonykor irok neki, addigra lehet már nem fog ennyire haragudni rám és feloldja a tiltás. Csak olyan rossz aza tudat hogy azta képet alakította ki rolam hogy én egy nagyon rossz ember vagyok :( Meg abba is belegondolni hogy közbe más fiukkal van na mindegy nekem ő az igazi és várni fogok rá mást ugyse nagyon tudok csinálni.
2016. júl. 31. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem szólok bele, de olyan szekér után futni,ami soha nem vesz fel... :(
2016. aug. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!