Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most csak egy újjabb szünet vagy végleg elhagyott?
3-4 éve ismerkedtünk meg Ádámmal. 13 éves voltam és ő 16. Sokat beszélgettünk facebookon mivel a nevelőapám unokatestvére és egy idő után komoly problémák keletkeztek a nevelőapámmal kapcsolatosan. Ádámnak mindíg beszéltem ezekről a dolgokról. De csak facebookon tudtunk beszélgetni vagy skypolni mert nem volt sok alkalom a találkozásra. Egyszer-kétszer a vonatállomáson . De attól függetlenül néha az egész éjjeleket átskypoltuk vagy csak telefonáltunk. Már ismertem őt mintha a kiskorom óta az életem része lett volna. Viszont most nemrég (15 voltam és ő meg 18) összekaptunk és elég sokáig nembeszéltünk (3hónapig). De már nembírtam ki és írtam neki. Azmondta hiányoztam neki és sokat gondolt rám és sokszor akart írni is , de aztán végül nemtette. Mindketten beláttuk hogy hülyék voltunk és bocsánatot kértünk egymástól. Olyanok voltunk mint a szerelmesek , de valahogy erről sosem beszéltünk. Kettőnkről.
Most nemrég (én 16 ő 19) azt írta hogy ő már nemtud megérteni engem mert már átélte azokat a dolgokat amikbe én csak most kerülök bele (bulik,első cigarettázás, alkohol stb.) . Aztmondta ő már reálisabban látja a dolgokat mint én és hogy én még gyerek vagyok. De hogy ezzel nincs gond mert ő is volt az ,de már nemvárhatom el tőle hogy újra az legyen és hogy megértsen. Aztmondta hagyjuk egymást most egy ideig és egy pár év múlva újra megtalálhatjuk egymást.
Hiszek neki , de valahogy még is úgy összezavart ez az egész dolog. Szerintetek visszajön?
Énvelem irkált meg beszélgetett legtöbbet facebookon és aztmondta hogy ő általában csak idősebbekkel szokott de hogy engem már megszeretett. De arról is beszélt hogy olyan fiatal vagyok és törékeny hogy nemtudja hogyan közeledjen hozzám. Mindíg nagyon féltett ha más fiúkról volt szó. Szerintem olykor saját magától is féltett .
De ezt csak én gondolom , nemlátok bele a fejébe és nemtudom hogy fontos e voltam neki eggyáltalán. Fiúk , ti ezt hogy látjátok ? Segítsetek , nemtudom mit gondoljak . Nekem nagyon fontos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!