Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telik a nyári szünet?
Figyelt kérdés
Miket csináltok :)2015. aug. 3. 19:53
1/18 anonim válasza:
Kecske agyvelőből készült koktélt iszunk jégkockával.
2/18 anonim válasza:
Jól köszönöm kérdésed a számítógép előtt töltöm azt a szánalmas kis életemet és közben arról ábrándozom hogy miért nincs barátnőm :D
3/18 anonim válasza:
Dolgozom. Igaz, Angliában, de mégiscsak dolgozom. kezdem hiányolni a nagy meleget, itt nem nagyon van részem benne.
17/L
4/18 anonim válasza:
#1-es: Hmm, guszta!
#2-es: Részvétem :"D
Kérdező: Köszönöm jól, pihenés + kirándulás... még több pihenés és... és ennyi :"D Neked hogy telik?
5/18 anonim válasza:
még mindig szűz vagyok
:(
:((
:(((((((((
:((((((((((((((((((((((((((((((((((
pedig skorpió akarok lenni
6/18 anonim válasza:
Hát az a nyáriszünet már nem egészen nyári szünet mert nem járok már suliba.. :) (most érettségiztem)
Szóval most nyáron dolgoztam/dolgozok hogy más településeken tudjanak reggelizni az emberek :$ (pékség)
Aztán már jó lenne 1 kibąsżøtt nagyot bulizni! ★_★
Na és neked kérdező? :)
18/F
7/18 anonim válasza:
#5: Sad story...rly..
Btw énis Szűz vagyok... majdnem Oroszlán lettem...dammit >.<
8/18 anonim válasza:
Hétvégén végre eljutottam bulizni, pont ismerkedősre ittam magam, eltaláltam azt a szintet, hogy ne legyek rosszul :D Amúgy általában dologozom, vagy gépezek.
9/18 anonim válasza:
Nem csináltam semmi különlegeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!