Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiülök egy parkba olvasni, mennyi az esélye, hogy valaki leszólít?
Figyelt kérdés
Épp ez lenne a cél:)2015. jún. 21. 15:56
1/25 anonim válasza:
50%... vagy igen vagy nem. Attól függ hova, hogy nézel ki, ilyesmik. Lány/fiú?
2/25 A kérdező kommentje:
Lány, átlagos.
2015. jún. 21. 16:00
3/25 anonim válasza:
Csak ne atomfizikát olvass, és ne is Kiskegyedet. :P
4/25 A kérdező kommentje:
Értettem Főnök!:D
2015. jún. 21. 16:05
5/25 anonim válasza:
aztán miért ne atomfizikát olvasson? engem egyszer pont amiatt szólítottak le...
6/25 anonim válasza:
Esély az van rá, de ha valaki kiül olvasni, nem igazán szereti, ha leszólogatják, hiszen nem azért ült ki, így egy átlagos gondolkodású férfi, mint én nem menne oda, mert bunkóságnak tartaná. Nagyobb az esélyed, egy kávézóban szerintem.
8/25 anonim válasza:
Elég kicsi. Az olvasással pont azt közvetíted kifelé hogy: "hagyj békén, más dolgom van". Értelmes ember veszi ezt a "jelzést" és nem zargat.
9/25 opened paradise válasza:
Evés,wc-zés,aktus és olvasás közben nem zavarok meg senkit sem.
10/25 anonim válasza:
egy szamurájkardos rejtett erőforrás is leszólíthat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!