Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiülök egy parkba olvasni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiülök egy parkba olvasni, mennyi az esélye, hogy valaki leszólít?

Figyelt kérdés
Épp ez lenne a cél:)

2015. jún. 21. 15:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Amikor jön valaki, pilantás forever!
2015. jún. 21. 20:07
 22/25 A kérdező kommentje:

Új GyakoriKérdések világnap?!

Június 21, padon olvasó emberek leszólításának napja. :D

2015. jún. 22. 10:43
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.. engem párszor már megszólítottak így.. mondjuk a mondat általában így hangzott: "Főnök, van egy kis apród?"

Azért, hogy ne legyen off: szerintem is kicsi az esély, hogy normális ember megszólít ilyen esetben.

19/F

2015. jún. 22. 19:11
 24/25 anonim válasza:
Szerintem így is van esélye, bár tényleg attól függ, hogy milyen a megjelenésed és milyen könyv van éppen a kezedben. Én speciel nem szeretem, ha zavarnak olvasás közben és szerintem ez látszik is rajtam, ezért nem nagyon szólítottak még le olyankor. És nem azért, mert csúnya vagyok. Buszon, buszmegállóban, kávézóban, boltban, sétálgatás, biciklizés közben már elég sokan leszólítottak, de olvasás közben szinte soha :D
2015. jún. 24. 19:41
 25/25 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, nekem mondjuk herótom van attól, amikor egy parkban ülve olvasok, és mindenféle fickó odajön hozzám, és megpróbál felszedni.
2020. jún. 20. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!