Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiülök egy parkba olvasni, mennyi az esélye, hogy valaki leszólít?
Figyelt kérdés
Épp ez lenne a cél:)2015. jún. 21. 15:56
11/25 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból kérdem, hogy ha a lány csakúgy üldögél a parkban, akkor már leszólítanátok(ha tetszik a lány)?
12/25 anonim válasza:
Ha elmondod hol és mikor leszel, akkor 100% az esélye. :)
13/25 anonim válasza:
Értelmes ember csak akkor fog leszólítani ha keresed vele a szemkontaktust és esetleg rámosolyogsz. Mindenki más aki leszólítana egyéb esetben az olyan tipikus gyökér aki kb minden csajt leszólít,tudod az az utánadfüttyentős útszéli munkás.De azok még a legretkebbek után is füttyenteni szoktak.Vagy neked pont ilyen kell? Te tudod LOL. Legjobban teszed ha leülsz valami olyan helyre ahol még sokan üldögélnek körülötted,nem csak egy útszéli padra,ahol elsétálnak melletted mert az úgy nem jó. Leteszel magad elé valami papírt amit nem is olvasol és közben állandóan fel-fel nézel és keresed valakivel a szemkontaktust.Ha vkivel megtalálod akkor minél mélyebben nézz bele és mosolyogj rá,aztán nézzél el oldalra és dobj egyet a hajadon majd egy 2 másodperc múlva megint nézzél vissza rá és ezt ismételgesd amíg oda nem megy:D
14/25 A kérdező kommentje:
Megpróbálok ilyen helyet keresni:)
2015. jún. 21. 16:34
15/25 anonim válasza:
Én egyszer kiültem egy padra, na persze nem ilyen célból. Olvastam, zenét hallgattam, és ettem. Szerintem egyértelmű volt a 'ne zavarj!' látszatom, mégis odajött egy srác. Na de sajnos nem volt egy szőke herceg.😁
És igen, igaz, hogy normális ember így nem szólít le...
16/25 anonim válasza:
Engen zavarna, ha olvasás közben valaki beszélgetni próbál velem, akár vonaton utazás közben is. Szóval szerintem értelmes ember nem megy oda, ha olvasol, a többi meg első benyomásként idegesítőnek tűnne, nem lenne belőle semmi.
17/25 anonim válasza:
Szerintem túl van kombinálva. 22/F
18/25 anonim válasza:
Hát nem sok esélye van. Főleg ha átlagos vagy.
Látják hogy normális lány vagy, olvasol is, erősen kétlem hogy bárki fog téged zavarni.
Na ha ribisen öltözől félig kinn a segged meg valami kis gönc van rajtad na akkor biztos is hogy előbb-utóbb leszólítanak. De normális pasit ne várj így. Ezek a nyomulós fajták mind csak sz€xre mennek. Hűséget meg nem ismernek.
19/25 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik bukott ez az ötletem...
Köszönöm a sok gyors választ!:D
2015. jún. 21. 17:12
20/25 anonim válasza:
A következő pár napban sok egyedül olvasgató lányt fognak leszólítani a parkokban :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!