Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a szerelmem meg akarok halni, mit tegyek?
Tényleg nem szeret. ez van. Ha átgondolod, úgy látod, hogy széles e világban nincs más pasi aki tetszhet? Senkit, sehol (sem újságban, sem a TV-ben) nem találsz vonzónak? Ha mégis, akkor hidd el, hogy vannak még jó pasik neked is az utcán. Különben is! Egy pasi miatt önygilkos lenni?! Ezrek sétálnak az utcán rád várva! Pontosan azt kellene, hogy egy másik pasit szerzel magadnak! Egyből elfelejtenéd őt és rájönnél, hogy van olyan is, aki téged szeret! Nálam működött, nem is egyszer!
46F
Tök szép helyen vagy. Szép dolog ez még ekkor is amikor ennyire fáj. Akik itt írogatnak cinikusan talán soha nem élték ezt át.
És a lényeg. Ne keseredj meg emiatt. Ne menjen el a kedved semmitől. Nem csináltál rosszul semmit. Egyszerűen ebben ennyi volt talán. Majd ha már gyógyultak a sebek örülni fogsz, hogy ezt átélhetted.
Elsőként:nem miattam szakítottak. A másik lány szakított vele mert nem találta elég fěrfiasnak. Legalábbis nekem ez lett mondva. Mondjuk mostmár kětelkedek. A fiú meg akarta kěrni a kezět. Măr a gyűrű is megvolt... :-)
Măsodikkěnt:nem pontozok le senkit, aki normális hangnemben ír. Itt senki nincs akit lepontoztam volna.
Harmadikként: nem megy măssal. Megpróbáltam elhagyni ěn. Megpróbáltam keresni măst. Nem ment.. Mindenkit hozzá hasonlítok. Senkit nem tudok nála jobnnak tartani.
Negyedikként: nekem a tanulás egyszerűen nem megy most h mindig ră gondolok. Nem is lătom ěrtelmět.
Egy világ ahol ő nem szeret ěs măssal boldog, szerintem nem nekem való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!