Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a szerelmem meg akarok halni, mit tegyek?
Olyan a gondolkodásod, mint egy 12 évesé. Olvasd csak el, miket írtál róla:
- ő a fájdalmat kapcsolja hozzám
- csak mint szeretőt tartott maga mellett
- nem akar engem mint barátnő
- nem kellek neki
- ezt hazudta
Tényleg ez a legjobb pasi az életedben? Akkor valami igen nagy baj van veled.
Miért is érdekelne valaki, akit Te nem érdekled? Engedd el. Még szemtelenül fiatal vagy; annyi más pasival fogsz megismerkedni.
Azt írod, meg akarsz halni. Valamelyik tudós írta, hogy az öngyilkosoknak két típusa van; az egyik biztosra megy (vonat elé veti magát, leugrik egy 100 méteres ház tetejéről, úgy befalcol, hogy az orvosoknak esélyük sincs, stb.)
A másik típus a figyelemfelhívó: aki akkor mérgezi meg magát, amikor tudja, hogy öt perc múlva hazajön valaki, vagy csak megkarcolja a bőrt az alkarján, ilyesmi).
Te ez utóbbi vagy: hozzánk fordulsz. A kommentelők többsége megválaszolta a kérdésed, vége, felejtsd el. Bármilyen nehéz is.
Idő... Aminek a mértékét előre nem lehet meghatározni. Nem lesz egyszerű, de később jobb lesz.
Fiatal vagy, előtted az élet.
Az előző kapcsolatom (ahol tulajdonképpen én szakítottam, de ez mellékes), nem tudtam feldolgozni majdnem 1 évig. Rá se bírtam nézni senkire. Mindenben őt láttam. Nem tudtam enni. Gyógyszereken éltem. Hosszú hónapokig 1-2 óra alvás éjjel, akkor is mindig róla álmodtam. Nem akartam élni, de 2 dolog tartott vissza az öngyilkosságtól. Az egyik a kislányom, a másik, hogy a halálod pillanatában jelenlévő lelki állapotodat cipeled a túlvilágra, amitől ott se szabadulsz soha. Nem oldasz meg vele semmit.
Fog jönni a megoldás, a fordulat, csak nem lehet tudni, hogy mikor. Addig $zar... (Nekem ez 10 hónap volt.)
ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
ăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă xD
nem értem miért kell bántani azt, aki már így is maga alatt van... normálisan nem lehet válaszolni, csak kioktatóan és lekezelően??
az idő majd segít, csak igyekezz nem beszélni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!