Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhagyott a szerelmem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a szerelmem meg akarok halni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hărom ěve ismerem. Együtt edzettem vele, ott ismerkedtünk meg. Volt barătnője, de nem tudtam. Meglăttam ěs beleszerettem. De ő csak mint "szeretőt" tartott maga mellett. Mikor az a lăny elhagyta, akkor is velem volt. Azóta is. Most hirtelen lett vkije. Azt mondja jô csaj vagyok de ő a făjdalmat kapcsolja hozzám. Mert răhajtottam mikor volt csaja. Nem is tudtam... Meg ez olyan mintha akkor, 16 ěvesen az ěn szavam ill akaratom lett volna a döntő egy. 22 ěvesěvel szemben. Ne vicceljen măr. Megmondta h nem akar engem mint barătnő. Nem kellek neki. Sehogy. De nekem ő ěletem szerelme, nem megy nělküle. Nem akarok senkit helyette. Îgy nem tudok ěrettsěgizni. Nem akarok semmit. Măr nincsen semmi cělom. Nekem mindig mondta h nem tudja mikor tud újra szeretni ezěrt nem jăr velem. Ezt hazudta ěn meg elhittem. Most măssal van. Nem tudom elviselni. Szeretem, mindent megkapott tőlem. Most ez van. Nekem nem megy tovább.

2016. ápr. 15. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Olyan a gondolkodásod, mint egy 12 évesé. Olvasd csak el, miket írtál róla:

- ő a fájdalmat kapcsolja hozzám

- csak mint szeretőt tartott maga mellett

- nem akar engem mint barátnő

- nem kellek neki

- ezt hazudta

Tényleg ez a legjobb pasi az életedben? Akkor valami igen nagy baj van veled.

2016. ápr. 16. 09:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem olyan a gondolkodásom. Relatív h kinek ki jön be. Ha nem kell más az miěrt baj? Ezt tette de szeretem. A legjobb barátomnak tartottam. Nem tudom miěrt gondolod h ennek nem volt alapja? Belegondolhatnăl, hogy hogyan le
2016. ápr. 16. 16:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Het ez. Ha nem lenne jó ember h tudnăm a baråtomnak tartani?
2016. ápr. 16. 16:56
 14/19 anonim ***** válasza:
A csalódások arra valók, kérdező, hogy tanuljunk belőlük. A siker nem jó tanítómester, csak a kudarcainkból, csalódásainkból tudunk tanulni. Tudom, hogy ez most nem vigasztal, mert fáj az élet piszkosul. De ha kimész az utcára, körülnézel, minden 20 fölötti embertársad legalább egyszer átélte már ezt. Meg akart halni, mert nem látta értelmét az életnek. Egy igazi mélyérzésű ember legalább 4-5 alkalommal túléli ezt, mire megtalálja élete párját. Szóval fel a fejjel. Az idő, a nagy gyógyító majd megold mindent.
2016. ápr. 16. 17:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Miért is érdekelne valaki, akit Te nem érdekled? Engedd el. Még szemtelenül fiatal vagy; annyi más pasival fogsz megismerkedni.

Azt írod, meg akarsz halni. Valamelyik tudós írta, hogy az öngyilkosoknak két típusa van; az egyik biztosra megy (vonat elé veti magát, leugrik egy 100 méteres ház tetejéről, úgy befalcol, hogy az orvosoknak esélyük sincs, stb.)

A másik típus a figyelemfelhívó: aki akkor mérgezi meg magát, amikor tudja, hogy öt perc múlva hazajön valaki, vagy csak megkarcolja a bőrt az alkarján, ilyesmi).

Te ez utóbbi vagy: hozzánk fordulsz. A kommentelők többsége megválaszolta a kérdésed, vége, felejtsd el. Bármilyen nehéz is.

2016. ápr. 18. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Idő... Aminek a mértékét előre nem lehet meghatározni. Nem lesz egyszerű, de később jobb lesz.

Fiatal vagy, előtted az élet.

Az előző kapcsolatom (ahol tulajdonképpen én szakítottam, de ez mellékes), nem tudtam feldolgozni majdnem 1 évig. Rá se bírtam nézni senkire. Mindenben őt láttam. Nem tudtam enni. Gyógyszereken éltem. Hosszú hónapokig 1-2 óra alvás éjjel, akkor is mindig róla álmodtam. Nem akartam élni, de 2 dolog tartott vissza az öngyilkosságtól. Az egyik a kislányom, a másik, hogy a halálod pillanatában jelenlévő lelki állapotodat cipeled a túlvilágra, amitől ott se szabadulsz soha. Nem oldasz meg vele semmit.

Fog jönni a megoldás, a fordulat, csak nem lehet tudni, hogy mikor. Addig $zar... (Nekem ez 10 hónap volt.)

2016. ápr. 18. 11:48
 17/19 anonim ***** válasza:

ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě

ăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă xD

2016. ápr. 18. 13:48
 18/19 anonim ***** válasza:

nem értem miért kell bántani azt, aki már így is maga alatt van... normálisan nem lehet válaszolni, csak kioktatóan és lekezelően??

az idő majd segít, csak igyekezz nem beszélni vele :)

2016. ápr. 18. 17:08
 19/19 A kérdező kommentje:
az idő akkor telik a leglassabban, ha vársz vmire, és a leggyorsabban, ha meg akarod állítani... gyűlölöm :'D
2016. ápr. 18. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!