Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a pasim, de nekem szükségem van rá, mit tudnék tenni? Kell nekem, hogyan hódítsam vissza? Ebbe nem akarok beletörődni, hogy vége.
Figyelt kérdés
én 18 vagyok ő20 3 hétig voltunk együtt csak de ez alatt annyira megismertem , senki iránt eddig még így nem éreztem , és akkor most elhagyott , mert nem megy velem tovább neki , a külsőmet okolta amikor rákérdeztem h miért2009. szept. 20. 20:20
1/5 anonim válasza:
Attól függ miért hagyott el.Próbálj meg vele jóba lenni,beszélgessetek sokat.Légy hozzá kedves,megértő amire persze nem számít. Emlegesd fel olykor olykor a régi szép időket, amik neki is jók voltak...stb:)
2/5 anonim válasza:
bocs az utolsó sort nem olvastam:$
Újjulj meg, új haj, új ruhák..magabiztosság csodákra képes:)sok sikert, szorítok
3/5 A kérdező kommentje:
beszélgetünk , de azt mondta , nincs már esélyem nála, kérdeztem a hajamról azt mondta hogy biztos úgyis jól fog állni.Holnap is találkozom vele , de annyira félek , nem akarom elrontani azt , hogy ne legyünk barátok , mert nem tudok most nélküle lenni
2009. szept. 20. 20:30
4/5 anonim válasza:
Am ha a külsődet okolja, akkor miért jött veled össze?Csak megfogogta őt vmi irántad, nem?A másik meg a külső nem minden...
5/5 anonim válasza:
Hát szerintem ezt a srácot hagyd a francba! ha egy srác valakit a külsője miatt elhagy, azért nem érdemes sírni... Ráadásul 3 hét nem olyan hosszú idő...
Találsz olyat aki tényleg megérdemel téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!