Hogyan tudnám serkenteni a tejtermelést, illetve, hogy ne apadjon el? 5 hetes a babám, jól szopik, de ennek ellenére egyre kevesebb. Nem tudok beletörődni, hogy ennyi és vége.
Lactoherb nem jött be, most more milk-et szedem, kezdetben úgy nézett ki, hogy megdobta, de már úgy tűnik ez sem használ, maláta sört is iszom.
A probléma még, hogy pár órát ha alszom éjszakánként, nappal meg lehetetlen, hogy pihenjek. Lehetséges, hogy ez okozza az elégtelen tejtermelést?
Szia!
Nagyon fontos a pihenés és a megfelelő evés, ivás. Nekem pár napja volt kevesebb a tejem, amikor nem ettem rendesen.
A barátnőmnek a görögszénamag vált be, teát kell belőle főzni és meginni napi 3 litert.
Itt megrendelheted netről is: [link]
Szia!
Igen lehetséges.Minél többet pihizel,(nem muszáj aludni csak dőlj le) és eszel-iszol annál jobb lesz. A More Milk kapszulával óvatos legyél mert egy idő után apasztja a tejet.Általában kúra szerűen alkalmazzák ugyanúgy mint a homeopátiás cuccokat.Ha úgy látod hogy beindul a tejtermelés akkor abba kell hagyni.Van Mecsek és Naturland tea,azt is érdemes kipróbálni. Szernitem viszont a gyakoribb szoptatás vagy az etetések utáni fejés ami növeli a tejcit.Lehet hogy a babádnál most van a fejlődési ugrás és azért nem elég neki.Ne ijedj meg mert csak ártasz vele! Pár napot várni kell mire reagál a szervezet a többlet igényre! Kitartás és írj majd hogyan alakult.
Én is a fejlődési ugrásra tippelnék. 6 hetesen, 3 hónaposan, és 6 hónaposan jelentkezik. Sűrűn tedd mellre a babát, és így elvileg pár napon belül alkalmazkodik a szervezeted.
Az én babám most lesz 3 hónapos, és az enyém is sűrűbben kér enni. Nekem az alkoholmentes sör szokott segíteni.
Ha mar a hoemos cuccoknal tartunk, nekem a Ricinus Communis 5CH jott be. 5 napig szedtem, utana lealltam vele, mert olyan sok tejem lett. Az Urtica Urens-el mindez addig tartott,amig szedtem.
En sem pihenek napkozben, bar en 3,5-4 orat tudok pihenni ejszaka a ket szopi kozott.
Sajnos a faradtsag sokat elvesz a tejtermelestol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!