Császáros szülés után 5hónappal lehet már elkezdeni újra hasizmozni? Nem fogja befolyásolni a szoptatást, tejtermelést ha elkezdek edzeni?
Szoktam szobabicajozni is,pár naponta,mikor időm engedi.Mostmár a hasizomgyakorlatokat szeretném elkezdeni,régen napi 400 körül csináltam.
Köszi a válaszokat.
Nem fogja befolyásolni.
Viszont hasznosabb tevékenységeket is végezhetsz helyette...
Nyugodtan csinálhatod. A kisfiam 3 hónapos és én is rendszeresen tornázom, mondjuk én inkább popsi - csípő gyakorlatokat végzek. Én is császárral szültem és szoptatom a kicsit.
Az előző válaszolót nem tejesen értem. Mi az, hogy hasznosabb dolgokat is végezhetnél... az, hogy formában akarja tartani a testét nem hasznos? Hanyagolja inkább el magát? Nekem ez a válasz mintha kicsit szemrehányó lett volna.
Én sem értem az első válaszolót... Biztosan arra gondol, hogy kiporszívózni hasznosabb és aki odafigyel magára, az hiú és önző, ergo rossz anya lehet. Gratulálok.
Nyugodtan csináld a hasizomgyakorlatokat, kezdd sima hasprésekkel, és szigorúan csak annyit, amennyi nem fáj. Másnap lehet többet. Pár hét múlva jöhet a lábemelés, hogy az alsó részeket is megdolgoztasd, azok a legproblémásabbak szülés után.
Én is császárral szültem és a 6 hét után elkezdtem rendszeresen sportolni. Nem befolyásolta a tejtermelést, 9 hónapja szoptatok! Sok sikert és kitartást:)
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
Az elsőt én sem értem igazán,hogy milyen hasznosat lehetne inkább csinálni....
Na mindegy,lehet vmi jobb mozgásra gondolt,ami jobban edz,ki tudja...
Persze,amúgy nem hübelebalázsként akarok belekezdeni,hanem fokozatosan.
Köszi,sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!