Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szerelem, lehetséges teljesen továbblépni?
volt egy lány akit mai napig tudnék szeretni és ugyan ennyire mint te őt, bármit megtettem volna érte hogy vele lehessek, sose kaptam meg sajnos...
elfelejteni sose tudom de a legjobb mód az hogy próbáld teljesen kitörölni az életedből, még ne is lásd, ne beszélgess vele, semmi
tudom nehéz de ha nem is látod úgy el lehet felejteni, nekem bevált pedig tényleg éveken át tetszett és nem hittem volna hogy ki megy a fejemből
próbáld meg te is
Teljesen továbblépni...nem, DE el lehet fogadni az érzést hogy nem sikerült ;)
ne azon törd magad hogy "mi lett volna ha..." vagy "....ha így csináltam volna..." STB. h hülyeség xD gondolj ugy rá mintha egy 1-es dogát írtál volna az életből és próbáld egy másik "tananyaggal" kijavitani
hülyén hangzik kicsit :DD
Teljesen továbblépni...nem, DE el lehet fogadni az érzést hogy nem sikerült ;)
ne azon törd magad hogy "mi lett volna ha..." vagy "....ha így csináltam volna..." STB. h hülyeség xD gondolj ugy rá mintha egy 1-es dogát írtál az életből és próbáld egy másik "tananyaggal" kijavitani
hülyén hangzik kicsit :DD
Szia
Nekem 1,5 éve ért véget egy 5 éves kapcsolatom hatalmas szerelem volt. Mindent megtettem amit tudtam, hogy visszaszerezzem mind a mai napig, de megtudtam, hogy összejött egy fiúval fb-on képek és közölte, hogy soha ne keressem már pedig még mindig szeretem. Na igyál meg valamit haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!