Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a férfiakra jellemzőbb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiakra jellemzőbb a homo/biszexualitás, mint a nőkre, akkor miért több náluk a homofób?

Figyelt kérdés
Pl férfiaknál 10% a tisztán homoszexuálisok aránya, nőknél 6-8%. Több kutatás volt ezzel kapcsolatban. Pl a férfiak 1/3 részének volt már homoszexuális élménye, ebbe minden beletartozik, még a közös verés is, nőknél wz csak 13%. Plusz itt az oldalon egy csomó meleg, bi kérdés, amit a legtöbben férfiak írnak. Na jó, ezt csak én vontam le, de tény és való, hogy több férfi tesz fel evvel kapcsolatban kérdést. És az mégis köztudott, hogy a nők elfogadóbbak.

2017. febr. 3. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
na ez az!!! mi a hajlam? az hogy unalmában valaha gondolt arra milyen lehet azonos neművel hancúrozni?....vagy már feszülten vágyik rá?...esetleg meg is tette?....
2017. febr. 4. 17:52
 12/18 A kérdező kommentje:

# 10

Miért akarnának megvezetni bárkit? Kinek lenne és miért lenne az a célja, hogy azt állítsa be, hogy a férfiaknál magasabb a melegek aránya? (Ami egyébként igaz is)

Tévedés, nincs szó ecsethajú fiúkról, ugyan azt a korosztályt választották férfiból és nőből is (tesztelésre). És több ezer emberből állt.

2017. febr. 4. 18:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha már itt elolvasol pár kérdést, rengeteg biszexuális fiú van, aki érdeklődik valamilyen szinten a saját neme irányt. Biszex rovatban 70%-ban férfiak írnak.
2017. febr. 4. 18:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Persze én nem veszekedni akarok, de nem értem, hogy miért akarna valaki másítani, elferdíteni az igazságot ilyen témában? Jelen esetben a kutatók?
2017. febr. 4. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
veszekedésig én sem mennék el mert annyira nem lovalom bele magam....de azt hozzátenném hogy a gyk megint nem jó terep e téren. azért van itt több bi fiú mint lány mert a gyk szex szerelem rovatában ánblok több a fiú sokkal mint lány. ha valamely csaj kiírja hogy mittudomén"szeretem a szexet 20L" akkor kap pár percen belül egy tucat privit. a nők fiatal korban el vannak látva partnerrel bármelyik kapura is játszanak(heteróknál férfitöbblet miatt klasz a helyzetük, nem heteroknél meg a magas választék miatt nem fogynak ki a lehetőségekből annyira hgy itt ismerkedjenek). itt biza azok akarnak ismerkedni akiknek a hétköznapokban nem megy.
2017. febr. 4. 21:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Én emlékszek, amikor még egybe volt ez a rovat, nem voltak a szexualitások szétválasztva. Akkor is rengeteg meleg kérdés íródott. A heterok meg már mondták a magukét, persze az, akit ez zavart. Na de mindegy.:)

Ha meg egy lány ír ki kérdést leszbi vagy bi témakörben, akkor nem fog a férfiaktól ezer privit kapni, mert általában a bi témakörben íródott kérdések is az azonos nemhez szólnak. Úgyhogy ezt nem értem. Azt viszont el tudom képzelni, hogy a férfiak hogy tudnak nyomulni még itt is.:D

2017. febr. 4. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

egyszer egy hozzászólásban de lehet kérdés volt?majd utánanézek én vetettem föl hogy kéne leszbi homo bi témakör...persze lehet hogy ettől függetlenül jutott szerkesztőség el ezen elhatároásra...

de a vita:a leszbi lányok is kapnak rengeteg fiútól privit csak azok nőnek adják ki magukat :-)

2017. febr. 4. 22:24
 18/18 A kérdező kommentje:

Én meg majd felvetem, hogy ráférne erre az oldalra egy újítás, hátha összejönne. pl új háttér, új menü stb.:D

Persze, hogy kapnak levelet. Én is leveleztem itt egy meleg fiúval, aki kiderült, hogy lány, meg olyan "hetero" pasival is, aki szereti a faszt.:DDD

2017. febr. 4. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!