Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el a melegeket falun?
Sajnalom ami veled tortent:/ sajnos a kisebb varosok es foleg a faluk ilyenek..
A faluk (mar elnezest a fogalmazasert) sokkal primitivebbek mint a varosok/ nagyvarosok. Magyarorszag eleve egy fejlodo orszag am meg nyilvan pl sehol sincs az USA-hoz kepest, es itt foleg az emberekre gondolok, magyarorszagon is kezdik elfogadni es megerteni az emberek a melegek helyzetet tobbek kozott, de nagyon tavol all az orszag meg a tenyleges elfogadastol. A falu ugyan ez csak hatvanyozva, regies fasult, mondhatni szuklatokoru emberekkel, akiknek fogalmuk sincs h ez miert van, es ezert megvetessel eroszakkal viszonyulnak az ismeretlenhez. A faluk mindig elmaradodtabbak es ezert sok falun/videken elo meleg koltozik el,mert eselytelen a partalalas es a bekes elet melegkent. Durvan fogalmazva a tanulatlanabb retege magyarorszagnak az, ami homofob, egy ertelmes muvelt ember nem kulonboztet meg masokat nemiidentitasuk/orientaciojuk vagy borszinuk alapjan.
"ha te tényleg akkora nőcsábász alfahím vagy"
Mert attól érzi magát alfahímnek, ha a homoszex férfiakat oltogathatja. Sok hasonló egyed van itt. De a pici lelkük azért nekik is nagyon sérülékeny. Ezzel kompenzálják.
Nos kérdező...a városban is akadnak homofób kretének. De szerintem az első lépés az, ha megtanulod ignorálni a facebookot. Ott gyorsan megtalálnak azok a véglények, akik látják, hogy rajtad levezethetik a napi feszkójukat. Mert ezért csinálják.
Ne figyelj rájuk, legyenek csak háttérzaj.
Ha kiderült, hát kiderült. Ezek után kár is lenne tagadni, vagy félelemben élni. Én is falun élek és titokban vagyok meleg, de inkább a családom miatt titkolom, nekem ezzel nincs problémám, csak ők gondolják, hogy nekem ebből problémám lehet. Mindegy, nem erről akarok beszélni.
Ha kitudódott és nem tagadtad, akkor ideje felvállalni. Nem kell félelemben élned, mert mások valamit gondolnak rólad. Amit mondanak az csak vélemény, ha bárki emiatt neked megy akkor a törvény megvéd, mert a gyűlölet bűncselekmény, és általában az erőszak használata erősen tiltott. Ha valakinek baja van ezzel akkor egész nyugodtan elmondhatod neki, hogy nem akartál meleg lenni, ahogy ő sem akart sohasem heteró lenni, egyszerűen ez a helyzet. Ha akarnál sem tudnál ezen változtatni és téged is ugyanolyan heteró szülők neveltek mint őt, szóval még csak nem is a szüleid hibája. Ha meg istennel jönnek, akkor mondd nekik, hogy Jézus legfontosabb tanítása a "szeresd felebarátod" és ítélkezést hagyják Istenkére. Ha azt mondják, hogy undorító és fertelmes, akkor mondd meg nekik, hogy senki sem kérte őket, hogy ezen gondolkozzanak, agyaljanak, hogy neked milyen. Különben is, ha ennyire terjed ki az empátiájuk, akkor talán jobb is, ha nem éreznek veled együtt.. Amúgy sem tudják min mész keresztül, csak azért mert ők képtelenek egy marginális kérdés felett így kiakadni. Ha azzal jönnek, hogy így kevesebb ember lesz, nem lesz unoka, kihal az egész magyarság (nyílván csak amiatt, h te meleg vagy xD) akkor mondd meg nekik, hogy a heteró párok közel egyharmada meddő, ez 150000 meddő házasság, és sokan vannak ,akik meg egyszerűen nem vállalnak gyereket, de lehetne nekik. Ha valakit baszogatni akarnak, hogy mért nem szül gyereket, akkor mért nem azokat basztatják, akik képesek is rá?
Minden valószínűséggel még ezek után is meg fognak vetni, és kevésbé fognak elfogadni, DE... Az emberek, ha látják, hogy valaki kiáll magáért, akkor hajlamosak melléállni, sőt hajlamosak új csámcsogási beszédtémát találni, mert látják, hogy nem tudnak könnyedén megalázni.
(Minden csoda három napig tart.)
22fm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!