Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el a melegeket falun?
Figyelt kérdés
Egy faluban éllek egy csomó pletykás és irigy emberekkel. Kiderült hogy meleg vagyok és írkálnak a facebookon hogy egy szégyen vagyok meg fenyegetnek. Nagyon rosszul esik ki sem járok a faluba. Ha ki akarok menni inkább elmegyek városba ott jobban elfogadnak ugy vettem észre.Soha nem hirdettem hogy meleg vagyok nagyon is titkoltam. Miert bántanak és miert nem tudnak békén hagyni? Válaszaitokat előre is köszönöm. Egy elkeseredett fiú. :/2017. jan. 25. 22:25
11/11 anonim válasza:
Nincs elég problémájuk a falu lakóinak! Majd ha lesz hidd el nem veled fognak foglalkozni! Röhej egyébként, hogy lehetsz akármilyen jó ember, segíthetsz másokon és példaértékű életet élhetsz is lesz@arják az melegséged miatt! Persze vannak kivételek! Keresd azok társaságát ha valaki meg beszól engedd el a füled mellett! Hülyékkel nem tudsz mit csinálni! Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!