Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-fiú szex védekezés. Hogyan?
Ha fiúval lesz szexuális kapcsolatom, akkor nagyobb esélyem van elkapni valamilyen nemi betegséget? Mindenképpen kell gumit húzni? Mert ha például csak orálszex lesz, akkor ott annyira nem előnyös a gumi, viszont félek, hogy elkapok valamit.
Normális válaszokat lényszi, tisztában vagyok az identitásommal!
utolsó:
Jah, a HIV tipikusan ilyen, bekapsz 2 algopyrint oszt' jóvan. Ja nem.
Kérdező:
Alapvetően a homoszexuálisok között magasabb a nemi betegségek aránya - pont azért, mert kevébé védekeznek, ugyanis a terhesség nem szempont.
Ettől persze nem lehet általánosítani, attól, hogy valaki meleg nem nem feltétlen nemibeteg.
Ha normális társaságban ismerkedsz normális partnerekkel akkor semmivel sem nagyobb a rizikó, mint heteró kapcsolatokban.
#3:
A nemi betegségek köre nem merül ki a HIV-ben :-P Kismillió apró fertőző betegség van és általában azokat kapja el, aki elkap valamit, nem HIV-et. De ez kb. olyan, hogy van vírusos agyhártya gyulladás is, meg van nátha is ... van HIV is, meg van chlamydia is, tehát baromság azonnal a HIV-el általánosítani minden nemi úton fertőző betegségre.
Egyébként elárulom, hogy nem találkoztam még olyan pasival, aki ne ragaszkodott volna a védekezéshez :-P Ja és több nyavalyát kaptam már el nőktől, mint férfiaktól ;-)
#6:
Ezt alátámasztanád valami tényszerű adattal is?
Attól függ, kivel szexelsz.
Attól, hogy valaki normálisan viselkedik, normálisnak állítja be magát, attól még nem biztos hogy az, mert lehet hogy nem tudja megszámolni, hogy hány pasival szexelt életében.
Előnyös, ha nem keveredsz alkalmi kapcsolatba, hanem keresel magadnak komoly kapcsolatot. A párodat pedig alaposabban meg tudod ismerni, megismered a jellemét, az előéletét, az erkölcsiségét, és ha már tudod róla hogy normális, akkor nyugodtan szexelhetsz vele gumi nélkül.
Ha azonban alkalmit keresel, akkor mindenképp használj óvszert orális szex közben is. Én évekkel ezelőtt nagyon csúnyán megjártam. Egy olyan sráccal voltam, aki csak 1 fiúval volt előttem, s azzal is csak orálozott. Mi is csak oráloztunk, mégis elkaptam tőle valamit.
Hidd el, az a fél órás gyönyör nem ér annyit, hogy utána hónapokig az orvosokat és a nemibeteg-gondozókat járd...
Orális szex útján jellemzően nehezebb elkapni nemi betegésget, de nem kizárt. Döntsd el te, hogy megéri-e a kockázat! (pl. HIV-et relatíve kicsi eséllyel kapsz el, kivéve ha van egy még vérző seb a partner szájában, de pl. gonorrheat remekül el tudsz így is kapni, és az se egy leányálom)
Azt pedig ugye mondani sem kell, hogy anális szexhez tessék gumit húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!