Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál szexnél gumi?
Én hallottam már olyanról, hogy valaki orál közben kapta el a HIV-et. Ti védekeztek orál közben? Engem anál esetén nem zavar a gumi egyik szerepben sem. De szpásnál annál inkább, főleg ha én cumizom.
Természetesen a kérdésalkalmi kaland illetve nem monogám kapcsolat esetén nyer értelmet.
Nem tudnám elképzelni, hogy gumit szopjak.
Nekem van "alkalmi kalandom" de szerencsére ebből még nem volt gondom.
Egyszer mondta egy srác a neten, hogy gumiban szeretné, megegyeztünk, hogy mással.
Nálam alap a biztonságos szex.
A HIV-et ugyan nagyon valószínűtlen orális úton elkapni (bár azért nem nulla a valószínűsége), de sok minden más simán terjed orális érintkezés útján is.
Az egészség meg számomra elsődleges kérdés. Lehet fintorogni, de inkább szegényebb leszek egy szopással, mint gazdagabb egy kankóval.
Elég a szájban egy mikrosérülés,egy vérző fog vagy egy kis seb és így el lehet kapni. Még fogat sem érdemes mosni közvetlenül szopás előtt,mert sérülést okozhat.
Egyébként orálnál nehezen kapható el a betegség,a 99%-a az embereknek gumi nélkül szopik.Persze az a legjobb,ha gumit húznak rá.
"főleg ha én cumizom"
és ha te cumiztatsz, nem zavar hogy a fog sérülést okozhat, és máris ott a nyílt seb, mellyel a másik nyála érintkezhet?
Ha felsértett az ínyed és hasonló (bár akkor nehéz elképzelni az orál szexet) és a bizonyos testnedvek a szádba kerülnek akkor megnő az esélye.
Egyébként kicsi az esélye.
én még sosem gumiztam fütyit orál előtt,és engem sem gumiztak meg...úgy igazából nincs értelme.
ha nagy a para akkor lehet szólni,hogy nem szeretnéd szájba kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!